Snehurka by Luke
- Reklama
Re: Snehurka by Luke
Zdravím, jo jo bílá astra je fakt krása . přeji statísíce pohodovích km. co máš za výbavu?
Astra Caravan 2.0Turbo 125kw
Diky kluci, kola se mi moc libi a svetla menit urcite nebudu z tehle nevratnych investic jsem uz davno vyrostl Napis ecoflex mozna pujde dolu, ale nevim jestli by se mi libilo kdyby na jedne strane bylo astra a na druhe nic. Znak sel pryc jako prvni ten se mi tam vylozene protivil
Astra H 1,7CDTI 110Hp@147Hp
Zvykneš si. Všechny nové Astry Classic už nemají označení motorizace
No sundat znak vzadu ale nechat vepredu to neni moc efektivni rekl bych
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
vpredu mi nevadi nevadil by ani vzadu kdyby byl o neco mensi
Pěkná sněhurka, popravdě jsem nad bílou také uvažoval. Ale znáte to - člověk míní pán bůh mění.
Škoda Felicia Combi -> Opel Astra G Hatchback -> Opel Astra H Caravan 1.6 85kW voňavka 2011
Lehke info o vybave na zacatku topicu.
Uvazuju o foliich ale nevim jestli dat komplet nebo vynechat predni okna. Vzdycky jsem mel auto komplet protoze casto vozim slozene sedacky a nechci aby slo videt co v aute lezi, prece jen v CR nechat neco lezet na sedacce si muze dovolit jen blazen. Navic komplet to lepe vypada ale jezdim casto mimo CR a nechci problemy s policii tak premyslim. Jake mate zkusenosti v zahranici s foliemi ?
Uvazuju o foliich ale nevim jestli dat komplet nebo vynechat predni okna. Vzdycky jsem mel auto komplet protoze casto vozim slozene sedacky a nechci aby slo videt co v aute lezi, prece jen v CR nechat neco lezet na sedacce si muze dovolit jen blazen. Navic komplet to lepe vypada ale jezdim casto mimo CR a nechci problemy s policii tak premyslim. Jake mate zkusenosti v zahranici s foliemi ?