zvuk pri sundani nohy z plynu
zvuk pri sundani nohy z plynu
Ahojte, posledni dobou pozoruju jakysi zvuk "navic",takove jemne "vrceni" nekde v casti motoru pred spolujezdcem, kdyz sundam nohu z plynu a auto jede setrvacnosti napr. z kopce. Jakmile zase pridam plyn, tak to okamzite prestane. Kdyz opet sundam nohu z plynu tak se zase objevi. Nejvic to pozoruju pri nizsich otackach(kolem 2000) pri zarazene 4 nebo 3. Pri vyssich otackach nebo kdyz je auto v zaberu, tak se to ten zvuk neobjevuje. Neni to nic strasneho tak nevim, je to normalni nebo vam se nic takoveho nedeje? diky. machy.
- Reklama
Re: zvuk pri sundani nohy z plynu
Mam ten samý problém, akorát u mě to není jakoby vrčení, ale spíše zvuk jakéhosi drhnutí a stává se mi to jen při rozjezdech, pak jako by problém zmizí.
Opel Astra H Caravan 1,7 CDTI 59 kW
u mne rezonuje plastový kryt motoru, opírá se o nalévací hrdlo oleje a nijak to nejde vymezit, servis říkal, že je to normální
EX Opel Astra H caravan
přesně to samé mam i já, při otevřené kapotě je slyšet jak drnčí ten kryt, ale že by to bylo slyšet při ubrání plynu za jízdy, jak se tu popisuje, to snad ani ne...
no aj u mna to drnci ale zaboha neviem co to je .... tiez ked dam dole nohu z plynu... alebo ked brzdim motorom
Astra H 1.9 Cdti 88kw 16v
ja sem doposud neprisel na to co to je Chova se to furt stejne tak to neresim... snad to bude nejakej ten kryt. Zajimavy ale je, ze se tak deje hlavne pri zarazene 4. Jiny rychlosti OK. Nechapu.... Nemuze bejt neco s prevodovkou, kdyz je to jen pri 4?
noo ja si nemyslim ze to je nejaky kryt .... myslim si ze to bude v prevodovke ale to je tiez iba taky dohad.... skusim v nej vymenit olej a potom uvidime
Astra H 1.9 Cdti 88kw 16v