Caravan 1.8 SPORT by Corsaczek - aktualizováno 30-04-12
Re: Caravan 1.8 SPORT by Corsaczek - aktualizováno 03-07-11
Tak to je mi líto, taková věc zamrzí. Ale jak píše DIMI, hlavně, že jen tohle....
- Reklama
a presne preto nemam rad navigatorov(co iba cumia do navigacie a nepozeraju pred seba a na cestu). Mal si stastie ze to len takto dopadlo.
jj, byla to klika a takový přátelský upozornění, že za jízdy se čumí před sebe a né jinam... Pytle naštěstí zůstaly schovaný na původních místech!
Víš co,čert vzal plechy,ty se spraví,taky se umím zahledět do navi,lehko se to řekne,ale to je dřív,než nový boty Hlavně že se nikomu nic nestalo
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Jak říká Ivo, pokud jde o plechy, jde o ho***. Teď jen sehnat šikovnýho klempíru a lakýru.. A ať to moc nestojí, snad to máš pojištěný, ne?
Ty kola jsou parádní kolego, nevíš, jestli se dělají i v 16"?
Tak tak, dobře to dopadlo, plechy vem čert (a zaplať, pojišťovno ).
Kola jsou asi původně z Vectry C a pokud vím, tak jen v 17".
Kola jsou asi původně z Vectry C a pokud vím, tak jen v 17".
Tak Astra po měsíci v servisu konečně doma. Opraveno dobře, akorát poškrábali vnitřní lištu při výměně dveří - takže je ještě pojedu navštívit. Jinak oprava stála 80tis... Díky bohu za pojištění
O kolik ti ho zvedli jen pro info?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Těžko říct, platim půlročně a doma už mám vyúčtování na platbu v říjnu - stejný jako dřív. Ale mám asi 13let bonusů, takže možná to 1 nehoda neovlivní... Nebo mi to dopočítaj pozděj?