Divny zvuk od motora 17DTH
Re: Divny zvuk od motora 17DTH
hu hu hu slyšim skoro na každý 1,7 je to kladkou na rozvoďáku
EX Opel Astra H caravan
- Reklama
Tie sa ale predsa menia pri vymene rozvodov nie? Menili mi tusim dve kladky a remen. Bez vodnej pumpy.Mazety píše:hu hu hu slyšim skoro na každý 1,7 je to kladkou na rozvoďáku
Astra H Caravan 1.7 CDTi (17DTH), 6xABG, ABS, ESP, PDC, Fog Lights, BC + Check Control, CD70+CID
Astra G Hatchback 1.7 TD (1.7TD) 1999-2008 R.I.P.
Diagnostika MDI, OPCOM, LAUNCH X431
Servis mobilných telefónov všetkých značiek
Ty jsi dělal rozvody a nevyměnil vodní pumpu ?
hu hu hu myslíš tím jako povrzávání rozvoďáku?Mazety píše:hu hu hu slyšim skoro na každý 1,7 je to kladkou na rozvoďáku
Astra H caravan, rv:2005, 1,7cdti, 74Kw
jj, je to jako zvuk od rozvodů, mám to taky, zřejmě špatným nastavením napínáku jestli se to tak dá nazvat
jinak pumpa prý není v rozvodech
jinak pumpa prý není v rozvodech
EX Opel Astra H caravan
mě hučí nějakej řemen/kladka když je pod nulou a auto studený, hučí to prvních cca 200m a pak je ticho, dělalo to už minulou zimu, ted mam najeto asi 57000
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
No mě zas do výměny rozvodů nic nevrzalo, ale pak se udělaly rozvody, ze začátku bylo taky ticho ale po dvou tisicach se to rozvrzalo jak housle. Jenom na volnoběh teda. Turbo houká, rozvoďák vrže... za chvilu to bude na song
Astra H caravan, rv:2005, 1,7cdti, 74Kw
mne do toho este klepe nieco zo zadnej napravy, vyzera to tek ze ked je vacsia zima tak to klepe viac, zeby tlmic?brzda píše:No mě zas do výměny rozvodů nic nevrzalo, ale pak se udělaly rozvody, ze začátku bylo taky ticho ale po dvou tisicach se to rozvrzalo jak housle. Jenom na volnoběh teda. Turbo houká, rozvoďák vrže... za chvilu to bude na song
Najviac klepne ked nadskoci naprava na nejakej velkej nerovnosti, zvyseny poklop od kanalizacie ...
Moze sa to viac prejavit v zime?
Ano vodnu pumpu som nemenil, tiez mam pocit ze nie je na rozvodoch ale mozno sa mylim.
Co to turbo mali ste ho niekto uz dole? pripadne robili ste repas?
Astra H Caravan 1.7 CDTi (17DTH), 6xABG, ABS, ESP, PDC, Fog Lights, BC + Check Control, CD70+CID
Ja sa pridavam, tiez mi robi hu hu hu na volnobeh. Akonahle zvysim otacky, tak sa to strati.
ad: klepanie vzadu
bolo tu pisane a aj v TISe je popisana zavada, ze nejake uchytenie vyfuku treba pootocit, inak bucha o podvozok, pohladaj
ad: klepanie vzadu
bolo tu pisane a aj v TISe je popisana zavada, ze nejake uchytenie vyfuku treba pootocit, inak bucha o podvozok, pohladaj
Uz nemam Opel, zostal mi op-com a kniha Jak na to.