Mazziho GTC-cko
- mazzi
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mazziho GTC-cko
Midži: prečo tak pesimisticky?
swabel: jop, mne sa to tiež pozdáva
milosh: takých 20-25 tis. ročne dám. Aspoň teraz som dal. Dôvod je prostý a nafťáka nechcem
swabel: jop, mne sa to tiež pozdáva
milosh: takých 20-25 tis. ročne dám. Aspoň teraz som dal. Dôvod je prostý a nafťáka nechcem
Opel Astra GTC 1.8 2006 103 kW powered by LPG
OP-COM
OP-COM
- Reklama
Ja som sice zastanca nafty ale prestavba na lpg sa mi tiez velmi polubuje a urcite sa ti to financne oplati! A aspon sa nam s naftou budes moc smiat:) za ako draho jazdime:)
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92kW SPORT
No nevim jak na Slovensku ale u nas se ma lpg od pristiho roku zdrazovat
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
to nebolo pesimisticke len otazka do buducna. Ja som mal Voyagera na plyn a max spokojnost.
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Ja by som tiez ani chvilu nevahal, dnes su splynovace velmi kvalitne a naurovni a hlavne pri tych cenach benzinu....
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Mazzi ides davat aj prisadu na ventily Flash Lube?
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
- mazzi
- Kontaktovat uživatele:
No u nás sa od Nového roka už plyn zdražoval. Hádam sa už nebude v ďalšom roku zvyšovať. Ale i tak to bude stále výhodnejšie ako benzín. A ten pôjde tiež stále len hore. Viď. prvá štvrtina tohto roka.
Flash lube nejdem dávať, lebo to nie je nutné. Čítal som, že pri japonských motoroch je to potrebné. A pri Fordoch.
Midži, dúfam, že aj ja budem spokojný...zatiaľ som vo vyjadreniach opatrný...
Flash lube nejdem dávať, lebo to nie je nutné. Čítal som, že pri japonských motoroch je to potrebné. A pri Fordoch.
Midži, dúfam, že aj ja budem spokojný...zatiaľ som vo vyjadreniach opatrný...
OP-COM
OP-COM
- mazzi
- Kontaktovat uživatele:
Tak za posledné dva dni nastavená geometria, skontrolované tlmiče, vymenené rozvody a komplet brzdy vpredu aj vzadu. Ešte sa chystám na brzdovú kvapalinu, olej s filtrom a motorček predných stieračov a auto bude dúfam pripravené na cestu do Chorvátska .
OP-COM
OP-COM
- mazzi
- Kontaktovat uživatele:
Keď je tu taká požiadavka, tak by sa patrilo dať UPDATE
OP-COM
OP-COM