![Cool 8-)](./images/smilies/icon_cool.gif)
PS: ještě jeden dotázek, po nastartování a šlapání na plyn se to táhlo hýbe? Pořebuju ověřit jeho funkčnost nějak lajicky na místě, hlavně jestli funguje naklápěcí motorek.
A nebo můžeš uvažovat o mojí Zafiře a já mám již sání i s motorkem za sebouMayki píše:Mám v plánu koupit Zafiru B 110KW, chtěl bych se zeptat, jestli jde to táhlo vidět při pohledu pod kapotu, nebo se musí ještě sundat nějaký kryt? Nevím jak se budou v autobazaru tvářit když jim budu chtít rozebírat motor. A ještě jedna otázečka, to táhlo mají i motory 88KW? Díky za odpovědi...
nejslabší 1.9 vířiví klapky nema.Mayki píše:Mám v plánu koupit Zafiru B 110KW, chtěl bych se zeptat, jestli jde to táhlo vidět při pohledu pod kapotu, nebo se musí ještě sundat nějaký kryt? Nevím jak se budou v autobazaru tvářit když jim budu chtít rozebírat motor. A ještě jedna otázečka, to táhlo mají i motory 88KW? Díky za odpovědi...
Tak mi o ni něco napiš, třeba se domluvíme...Jirka156 píše:A nebo můžeš uvažovat o mojí Zafiře a já mám již sání i s motorkem za sebouZvažuji prodej.
tj ale on se pta jestli mají 88kw klapky tak sem psal že klapky nemají nejslabší 1.9 s označením myslim Z19DTL možna to blbě vyznělo na tu 88kwvencator píše:jenze nejslabsi 1.9 je 74 kW
Jdou a dá.falconik píše:...jdou na zirafe vymenit aniz by se museli sundavat rozvody kvuli cerpadlu railu???? Pripadne da se to zvladnout "doma" v garazi???![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |