Přelakování drobnějších šrámů na laku
Re: Přelakování drobnějších šrámů na laku
holt někdo umí a někdo jen čumí
Astra Caravan 2.0Turbo 125kw
- Reklama
No se zafirou uz se povedlo neco podobnyho ale to sem ji jen dobre zaparkoval a jeden chlapek do me nacouval s felicii... cely zadni dvere na strane ridice se museli menit..... ale zase auto bylo bez skrabancu
p.s. mel sem stesti ze tam na me pockal a priznal se
a sry za OT
p.s. mel sem stesti ze tam na me pockal a priznal se
a sry za OT
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
já taky dobře zaparkoval, ale opřel to do mne kamion návěsem. Taky mám už auto bez škrábanců
K těm perům. Já jsem četl, že to vydrží jen pár umytí
vše co není pod lakem se vymyje. Na corse jsem hrany dveří a větší dirky od kamínků řešil origo barvou i s lakem. To už chvilku vydrží. Jen na metle to vypadá trošku humpolácly.
No pokud je to takovz to pero co vypada jak rtenka, nebo voskovka, tak to se urcite vymeje a je to uplne na ho....
Ještě jsem neviděl žádné pero nebo tyčinku,která by přežila autě alespoň dva měsíce.... Chvíli to vydrží,ale jinak to je úplná marnost a dokonce jsem viděl,že tahle tyčinka naleptala lak s barvou- asi nějaká smůla a těžko identifikovat,protože auto bylo již stříkané předtím a nezjistili jsme značku výrobce barvy a laku.
Já osobně v úterý vezu auto s takovýhlema pí.ovinama: kapota promáčklá-srovnat jí a celou do laku, práh u zadních dveří-rez na prahu pod tou gumou + pravý zadní podběh srovnat ťuklinu a zalakovat až na blatník,který je odrbaný, u řidiče na prahu pod blatníkem rez. A to je vše A cenově mě to vyjde na 2700,-,což je super
Jen jsem teda z Prahy,takže bohužel neznám osobně nějaký lakovny v Brně,kde by se dala stlačit cena dolu za rozumnou kvalitu. Snad jen jedna rada- nekoukat pouze na cenu,ale nejlíp si zjistit taky reference na lakovnu,aby to nedopadlo tak,že to auto totálně zbastlej nepovedenýma rozstřikama a bůh ví,co dalšího se může povést.
Já osobně v úterý vezu auto s takovýhlema pí.ovinama: kapota promáčklá-srovnat jí a celou do laku, práh u zadních dveří-rez na prahu pod tou gumou + pravý zadní podběh srovnat ťuklinu a zalakovat až na blatník,který je odrbaný, u řidiče na prahu pod blatníkem rez. A to je vše A cenově mě to vyjde na 2700,-,což je super
Jen jsem teda z Prahy,takže bohužel neznám osobně nějaký lakovny v Brně,kde by se dala stlačit cena dolu za rozumnou kvalitu. Snad jen jedna rada- nekoukat pouze na cenu,ale nejlíp si zjistit taky reference na lakovnu,aby to nedopadlo tak,že to auto totálně zbastlej nepovedenýma rozstřikama a bůh ví,co dalšího se může povést.
Astra H Hatchback 1.8 92kw r.v. 2004
Jak sem psal, tak ja mam tycku v ktery je uvnitr normalne tekutej lak a ten pak zaschne vytvrdne, takze to smejt nejde.
Ty voskovky co se prodavaj na pumpach jsou uplne neco jinyho.
Ty voskovky co se prodavaj na pumpach jsou uplne neco jinyho.
X-father
A prosímtě, kde a za kolik si koupil tu tyčinku s tím tekutým lakem? A přesně v tvym odstínu? Mám auto drobně poškrábaný snad všude (díky dennímu parkování v podzemních garážích, kde půlka lidí se nevejde mezi ty dvě čáry). Dokud to bylo převážně u spolujezdce, kam moc nechodim, tak jsem byla smířená, ale teď mi u servisu udělali dlouhou šlicnu i na dvěřích řidiče a to už nějak nevydejchávám. Takže i kdybych to měla každý dva měsíce překreslovat, šla bych do toho. Díky.
A prosímtě, kde a za kolik si koupil tu tyčinku s tím tekutým lakem? A přesně v tvym odstínu? Mám auto drobně poškrábaný snad všude (díky dennímu parkování v podzemních garážích, kde půlka lidí se nevejde mezi ty dvě čáry). Dokud to bylo převážně u spolujezdce, kam moc nechodim, tak jsem byla smířená, ale teď mi u servisu udělali dlouhou šlicnu i na dvěřích řidiče a to už nějak nevydejchávám. Takže i kdybych to měla každý dva měsíce překreslovat, šla bych do toho. Díky.
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW