Sháním kompresor automatické klimatizace.

Veškerou vaší poptávku pište sem.
swabel
Kontaktovat uživatele:

Re: Sháním kompresor automatické klimatizace.

Příspěvek od swabel » 31 kvě 2011, 14:21

Pytaj sa len na kompresor Delphi s identom WC (samozrejme na astru H 1,7 cdti)
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK

Reklama

Honzák

Příspěvek od Honzák » 31 kvě 2011, 14:35

To WC jsem jim vždycky říkal, ale nevěděl jsem, že je to od Delphy. Díky, to se hodí.
Jinak na jednom tom opláckom vrakáči, kde jsem dneska byl, mi řekl, že přesně ten můj kompík sice nemá, ale že by se mi tam sám pokusil dát nějakou jinou značku kompresoru (už jsem zapomněl jakou). Tvrdil mi, že největším problémem je to, že musejí pasovat přesně ty výstupní hliníkové trubičky. Tak uvidím jak dopadnu, vypadal šikovně, Astru jsem mu tam nechal, a večer se mi ozve:|
Opel Astra H Caravan 1,7 CDTI 74kw r.v. 2004

swabel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od swabel » 31 kvě 2011, 14:38

no neviem, iny by som nedaval. Uz len v EPC je iny pre elektr. klimu a manualnu klimu...
A co repas? nNeuvazujes nad tym?
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK

Honzák

Příspěvek od Honzák » 31 kvě 2011, 14:53

Také jsem z toho trochu nervózní (a teď ještě víc), ale snad ví, co dělá, a něco mi tam nepokazí...
Jinak nejsem odborník a nerozumím tomu. Repas - to znamená oprava toho stávajícího? Nebo to znamená nějaký jiný starší zrepasovaný komp?

swabel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od swabel » 31 kvě 2011, 15:06

Repas znamena oprava toho pokazeneho, ktory mas teraz.

Honzák

Příspěvek od Honzák » 31 kvě 2011, 15:27

Aha, tak to jsem nevěděl. V tom servisu, kde mi plnili klimatizaci a přišli na to, že mám vadný kompresor, mi totiž tvrdili, že kompresory do klimatizace nelze v žádném případě opravit...
Tak toto je další možnost. Teď jde také o to, kolik by taková oprava stála. A taky o to, co mi řekne večer ten člověk z toho vrakoviště, který mi na tom zatím dělá. Co myslíš, mám mu zavolat, že tam mám elektronicky řízenou klimu, že je tam jiný EPC? Vůbec nevím, jestli to ví.
Jinak omlouvám se, že zdržuju. Jsem opravdu laik, který se snaží o co nejlevnější řešení, ale ne za cenu toho, abych zároveň něco ještě víc nepokazil. Jsem v podstě závislý na tom, co mi kdo řekne. Takže jsem rád, za každou radu. Díky.

swabel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od swabel » 01 čer 2011, 18:01

Opravy komoresora su cenovo od nejakych ca. 60€. Podla zavady a zlozitosti opravy.
Nic chlapovi nevrav len to, ze tam musi byt ident WC.
A ine EPC tam nie je, EPC je katalog orig. casti vozidiel opel (electronic parts catalogue) 8-)

Honzák

Příspěvek od Honzák » 02 čer 2011, 19:18

Ahoj, tak dnes jsem snad vyřešil problém s kompresůrkem klimatizace.

Na vrakovišti mi vyměnil mechanik můj rozbitý komp za jiný. Za výměnu a komp si řekl 6.000 Kč, což mi připadá jako přijatelná cena. Místo mého původního kompu Delphi WC, mi tam dal kompresor Delphi WK. Možná, že je to chyba, ale klima zatím funguje a palubní počítač žádnou závadu nehlásí... Takže se zase ukáže až časem, jestli je vše O.K.

Při výměně mi mechanik přišel na to, že mi nefunguje venkovní čidlo teploty (před tím jsem měl ale za to, že funguje), a že je také špatný motorek vnitřní cirkulace (prý ho tedy odpojil a nechal natrvalo otevřenou nějakou klapku pod kapotou, systému vnitřní cirkulace).

Chtěl bych poděkovat Swabelovi a Gaardovi za čas a cenné informace. Díky. Zjistil jsem, že jsem při této výměně zbytečně moc spěchal. Vyplatí se trpělivost a zvážit více variant, o kterých člověk ze začátku ani nemusí vědět, že existují. Lidé tady z fóra poradí...

Díky 8-)

swabel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od swabel » 02 čer 2011, 19:34

Nie je za co. Len nech to s tym inym identom kompresora funguje co najdlsie... Drzim palec.

Zamčeno