Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Pavle,proběhla v Sinsheimu návštěva muzea?Pokud ano,jaký dojmy?
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
- Reklama
dnes nic ale v stredu idem do Brna takze ak niekto potrebuje nieco odniest - priniest nech da vediet
No tak dnes vymenene capy riadenia! Potom geometria a auticko ide rovnucko ako po ciare:)
Este som ho poumyval a povysaval!
Este som ho poumyval a povysaval!
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92kW SPORT
chlapci, nedrazdite!!! vcera som na dialnici medzi Trencinom a Trnavou "zakillovala" jedneho operenca a druheho som si priniesla pred barak na parkovisko ako suvenir zapichnuteho medzi kapotou a maskou blizko loga OPEL...
No, aby ostatnym lietajucim hmyzom luto nebolo, tak aj tych som "zakillovala" - pocet - neznamy... ratat sa to nedalo...
Otazka: kto mi pride umyt auto??? a operenec je ako bonus do vybavy
No, aby ostatnym lietajucim hmyzom luto nebolo, tak aj tych som "zakillovala" - pocet - neznamy... ratat sa to nedalo...
Otazka: kto mi pride umyt auto??? a operenec je ako bonus do vybavy
MAZDA 3, G120, Titanium Flash, RT, 2014
ex Opel Astra H 1,4 16V 2005
Dnes jsem byl pracovne v Hrensku, resp. na Mezni louce, krasne tam je, kdo nebyl doporucuju
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
@danka.....no pekne jakaa roadkillerka
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
ale ja za to nemozem, ked pri 130-tke vsetko chytamsilver píše:@danka.....no pekne jakaa roadkillerka
tak aspon viete, ze ked ma zbadate, tak zdaleka sa mi vyhybajte
tomu ver hehehe
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX ceed 1.4 Ex 2007
nastastie nemam poskodeny lak ani chladic.
Takže "sláva nazdar výletu..." už jsem doma. Počasí neskutečně přálo. Prostě parádička. Pro Iva: muzeum v Sinsheimu je strašně velké, myslím že by tam člověk mohl strávit více než den a stejně by asi nevyužil všechny atrakce. Tolik času jsme neměli a tak jsme to "vočíhli" spíš z venku. Zaměřil jsem se hlavně na svoji srdcovou záležitost a tou jsou Mercedesy. Kromě muzea jsem byl i v Classic centru kde renovují a prodávají veterány. No bomba. Fotek a prospektů mám že manželka jen protáčela panenky Kluk si navíc týden před odjezdem vyvrkl kotník a tak jsme ještě sháněli nějakou "kriplkáru" abychom se někam dostali, jelikož o berlích by nikam moc nedošel (je mu 9). Přikládám jednu fešnou Astrřici GTC OPC Nürburgring Edition s Mercedes Muzeem v pozadí.