Astra H Estate Z17DTH Cosmo,EX- Astra H estate,Z19DT
Re: Henrieta Astra caravan H 2008
silver kola pekné , no ten nápis na palubovke mi pripomína ako škodovky mali na palubovke nápis škoda za to u mňa palec dole
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
- Reklama
hehe to ma vobec nenapadlo...vidis mozno to zase dojde do mody...nevadi nemoze sa vsetko vsetkym pacit..pohoda..
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
Z toho auta se pomalu stává dále neprodejný kousek, to už si budeš muset nechat napořád...
nikto ho ani nechce predat..nikdy som to nespominal
a btw..radsej byt iny..ako tuctovi a rovnaky z dalsiimii 500000mi rovnakymi kusmi amen!
a btw..radsej byt iny..ako tuctovi a rovnaky z dalsiimii 500000mi rovnakymi kusmi amen!
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX ceed 1.4 Ex 2007
ááá pán je profík.......hiiii ty tvy zadni svetla bych chtel videt na cernym aute. je videt, ze z tvych uprav mas radost. tak at se dari.
boyapunk..lol profiik nie som ale ked nieco chcem robit nastudujem si to...ako sa to maa..jjj tie svetla nie su este dokoncene..
a trafil si to presne mam z toho radost a bavii ma to ked sa venujem autu tak vypinam od starostii a problemova uzivam si..dakujem snad sa bude darit aj nadalej
a trafil si to presne mam z toho radost a bavii ma to ked sa venujem autu tak vypinam od starostii a problemova uzivam si..dakujem snad sa bude darit aj nadalej
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX ceed 1.4 Ex 2007
Silver, ty jsi přesně ten typ, kterým moje žena říká "Mistr samolepka" Myslím že k dokonalosti ti schází už jen vybarvit si nápisy na pneumatikách bílou barvou
Nie som ziadna samolepka!biele napisy na gumach si mozte malovat na skodovky 105ky nic v zlom ale nechapem co furt mate...
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX ceed 1.4 Ex 2007
o5 sa hlasi pan samolepka
dneska som namaloval brzdove strmene..nakoniec som sa zlomil pre striebornu..ako mi aj niekto radil..adriano2 tusiim...dalsia uprava..odstranenie napisov zo zadnej listy teraz je hola a nepytajte sa co na nu pojde radsej
tu su fotky aby ste zas mohli hundrat.nech sa paaci!
platnicky pojdu nove..ne ze zas volado bude riesit ze su liznute
dneska som namaloval brzdove strmene..nakoniec som sa zlomil pre striebornu..ako mi aj niekto radil..adriano2 tusiim...dalsia uprava..odstranenie napisov zo zadnej listy teraz je hola a nepytajte sa co na nu pojde radsej
tu su fotky aby ste zas mohli hundrat.nech sa paaci!
platnicky pojdu nove..ne ze zas volado bude riesit ze su liznute
Naposledy upravil(a) silver dne 24 kvě 2011, 21:38, celkem upraveno 1 x.
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX ceed 1.4 Ex 2007
- Georgeisin
Ty kola vypadají dobře , pěkně stříknutý...já měl na minulým autěm stříknutý do černa alu a po čase se to loupalo, ale bylo to uděláno trochu lajdácky... Ty kola co máš, to sou nomálka ocelové a speciální kryty alá elektrony? Nevítě někdo za kolik se u Opla prodávají, 4 ks 16"?
Astra H Caravan 2008 1.7 CDTI 74 KW chip 89 KW