Zraz Slovensko 2011
Re: Zraz Slovensko 2011
good !
nakonec jsme se tam vlezli všici
dobrá práce
nakonec jsme se tam vlezli všici
dobrá práce
Astra Caravan Enjoy 1.7 CDTi , 74 kW , Z17DTH
- Reklama
- destroyer_svk
[quote="Pepino_GH"]Jedna slíbená s menší úpravou..
Krasna momentka ... a mensia uprava bilboardu
Krasna momentka ... a mensia uprava bilboardu
Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI OPC Look
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
V prvom rade chcem poďakovať všetkým, že sa rozhodli pre spoločné strávenie víkendu s priateľmi z fóra
Ďalej ďakujem Otonovi za obetavú pomoc pri organizácii a za zapožičanie veľmi dôležitého zariadenia (pípi na pivo)
Pepinovi ďakujem za fotenie našeho spoločného stretnutia
Myslím že počtom 15 áut (bez dvoch návštevníkov v Gčkach) sme zaznamenali rekord v počte stretnutých a potvrdili sme že sa chceme stretávať, aj napriek vzdialenostiam medzi nami
Ďalej ďakujem Otonovi za obetavú pomoc pri organizácii a za zapožičanie veľmi dôležitého zariadenia (pípi na pivo)
Pepinovi ďakujem za fotenie našeho spoločného stretnutia
Myslím že počtom 15 áut (bez dvoch návštevníkov v Gčkach) sme zaznamenali rekord v počte stretnutých a potvrdili sme že sa chceme stretávať, aj napriek vzdialenostiam medzi nami
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
tak ja sa az dnes hlasim, kedze som prisiel az vcera tesne pred polnocou domov.
Ja Kesimu nedakujem, lebo na dvoch vyletoch bolo horuco, pri ohni zase horuco. Velmi som sa prezral hned prvy den vdaka vybornym Otovym utopencom a vyborne marinovanemu mäsku od Pepa. Potom prislo vela ludi a ani som nestihal s kazdym pokecat. A k tomu este aj ten program, len chodenie po nejakych zaujimavych miestach. A o jazde zrucnosti ani nehovorim.
Ale jednu vec spomeniem ktoru este nikto neviem preco nespomenul. Nasli sme jednu nemenovanu alkoholicku rodinku . Vsetky 4 flase co boli ako ceny, ziskali s obrovskym prehladom. Cize 100% uspesnost. Nebudem jej meno zverejnovat, lebo zajace by sa hnevali.
Tesim sa na dalsi zraz
Ja Kesimu nedakujem, lebo na dvoch vyletoch bolo horuco, pri ohni zase horuco. Velmi som sa prezral hned prvy den vdaka vybornym Otovym utopencom a vyborne marinovanemu mäsku od Pepa. Potom prislo vela ludi a ani som nestihal s kazdym pokecat. A k tomu este aj ten program, len chodenie po nejakych zaujimavych miestach. A o jazde zrucnosti ani nehovorim.
Ale jednu vec spomeniem ktoru este nikto neviem preco nespomenul. Nasli sme jednu nemenovanu alkoholicku rodinku . Vsetky 4 flase co boli ako ceny, ziskali s obrovskym prehladom. Cize 100% uspesnost. Nebudem jej meno zverejnovat, lebo zajace by sa hnevali.
Tesim sa na dalsi zraz
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nesložime se jim na léčení?
1. galerie..
http://kopal.rajce.net/Opel_Astra_H_-_B ... sna_-_sraz
Omlouvám se swabelovi a jandovi, že jejich vozidla chybí..
http://kopal.rajce.net/Opel_Astra_H_-_B ... sna_-_sraz
Omlouvám se swabelovi a jandovi, že jejich vozidla chybí..
Pepino skvelé fotky
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Kurňa, tak jak vidím, bylo to tam parádní. Já mám zkouškové v plné parádě, takže jsem přijet nemohl a teď, když vidím ty fotky, mě to mrzí dvojnásob.. Sakra.
Opel Astra H 1.4 16V, r.v. 04/2008
Naše Astra 1.4, 2008
Naše Astra 1.4, 2008