Díky za doporučení. Dobrá, ty řemeny (omlouvám se za řetězy ), ještě nechám vyměnit. Stejně jsem se spíš klonil k tomuhle názoru. Za ten klid to jistě stojí.papak13 píše:No v prvom rade my na nasich rozvodoch v astrickach teda 1.7 CDTI nemame retaz ale remen!
Ziadna kontrolka neexistuje len posudenie stavu skusenym mechanikom ale moje odporucanie je vymenit aj keby mi niekto zarucoval ze ich vymienal vcera!Ludia su svine a pri kupe ti nahovoria vselico a za tych +/- 150eur aj s vodnou pumpou urcite nestoja tie dalsie problemy a opravy co by boli s tym spojene! Urcite ti to tu odpruci kazdi!
Jedna otazocka kolko km mas na nom nabehane?
A ak si chces spravit vylet dohodni sa s Vojtom on ti cele auticko prezrie a pisal si ze to mas 150km takze 300km hore dole je pekny vylet:)
Na té Astře jsem ujel zatím cca 700 km. Zvykáme si na sebe, ale zatím jsem spokojený:-) Snad i ona se mnou:-) Až na tu chybu s prasklou hadičkou...
Já jsem si právě říkal, že bych se zajel podívat na ten výlet, za tím Vojtou. Přesně to bych totiž potřeboval, aby se někdo, kdo Astrám opravdu rozumí, na to auto pořádně podíval. A případně mi tam udělal nějaké věci (např. checkcontrol). Toho Vojtu je asi možné zkontaktovat na tomhle fóru, že jo?