umístění mikrofonu
umístění mikrofonu
Nevíte někdo náhodou kde se nachází mikrofon k telefonu u autorádia CD50 PHONE. Myslím si, že to je u středového zrcátka, ale nejsem si plně jist. Dost lidí mě špatně slyší při telefonování za jízdy a když už tam ten telefon mám tak bych ho rád využíval bez toho abych musel "řvát" 

- Reklama
Re: umístění mikrofonu
Ahoj, máme ho u stropního světla... 

Dík myslel jsem si že bude v těchto místeh teď jen zjistit jestli nejde nastavit nějakým způsobem hlasitost a když nepůjde tak to budu muset řešit nějak bolestivěji .Pepino_GH píše:Ahoj, máme ho u stropního světla...

Zdravím všechny, potřeboval bych poradit:
Mám v autě handsfree Nokia, při volání se ztlumí rádio, slyším volajícího, ale on mě ne. Při výměně filtru jsem zjistil, že do handsfree není zapojený mikrofon ( nevím jak to bývalý majitel používal
). Mikrofon se mi podařilo sehnat, ale nevím kam ho mám namontovat a jak ho tam pod tapecem dostat poraďte prosím.
Mám v autě handsfree Nokia, při volání se ztlumí rádio, slyším volajícího, ale on mě ne. Při výměně filtru jsem zjistil, že do handsfree není zapojený mikrofon ( nevím jak to bývalý majitel používal

OPEL ASTRA H - 1.7 CDTI - 74 kW - 2006 - CD30 MP3 - OP-COM
Ahoj, mikrofon jsem dal za zpětné zrcátko, kabel jsem zastrkal pod tapec kolem čelního skla k A sloupku u řidiče, vše bez jakékoliv demontáže jen zastrkat pak ho vést pod přístrojovkou jak jsou pedály plynu.Stačí sundat spodní plast dekl je na dvou takových plastových šroubech. Pak jen prostrčit k rádiu.
Zdar
Zdar
Astra H 2006 Z19DT chip 106kw-340nm, bez DPF
S pomocí tohoto fóra dodělán tempomat,PP,ovladače na volantu atd..
OP-COM
S pomocí tohoto fóra dodělán tempomat,PP,ovladače na volantu atd..
OP-COM
Otiginal v Zafire mam umiestneny v strede pred stropnym osvetlenim skryty za mriezkou.

No to neviem povedat, lebo zatial som do auta nevolal, takze mozem len sprostredkovat, co vravia druhi ale zatial sa nikto nestazoval.