Čapy riadenia!
Čapy riadenia!
Menil ich uz niekto? Aku znacku by ste odporucili?
Vcera mi nieco zacalo jemne buchat taky kovovy zvuk skor plechovy a po zdvihnuti na hever som zistil ze sa cele prave koleso hybe dovnutra a von tak tom ho zhodil a to iste skusl s kotucom a pekne bolo vidno ako to bucha v cape riadenia.
Vcera mi nieco zacalo jemne buchat taky kovovy zvuk skor plechovy a po zdvihnuti na hever som zistil ze sa cele prave koleso hybe dovnutra a von tak tom ho zhodil a to iste skusl s kotucom a pekne bolo vidno ako to bucha v cape riadenia.
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92kW SPORT
- Reklama
Re: Čapy riadenia!
171 tis. budem mat co chvila. Celkom dlho vydrzali na tie nase cesty. A stabilizacne tycky som uz menil.
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Vyber je velky, lacnejsie, drahsie. Aj lacnejsie su dnes vo velmi dobrej kvalite.
Napr. Optimal, Teknorot, Topran a pod. Aj Febi je v pohode.
Napr. Optimal, Teknorot, Topran a pod. Aj Febi je v pohode.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Ahoj menil jsem nedavno, mam najeto 168000 km.
Koupil jsem od MOOGU
http://autokelly.cz/#PATH=3761801;97;14 ... ST=0|LNG=0|
Koupil jsem od MOOGU
http://autokelly.cz/#PATH=3761801;97;14 ... ST=0|LNG=0|
Opel ASTRA Caravan 1.9 CDTI 16 V / 88 kw - chip na 110 kw / 330 Nm
A vymena doma v poho? da se? akorat asi geometrie potom, i kdyz se to oznaci na zavitu.......
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
- jour
- Kontaktovat uživatele:
Ako sa ti prejavovali opotrebovane tycky riadenia?papak13 píše:171 tis. budem mat co chvila. Celkom dlho vydrzali na tie nase cesty. A stabilizacne tycky som uz menil.
Melanie - Astra Classic III. 5-dv. A16XER
Pre martini: Asi tak o dva tyzdne to budem vymienat tak mozem hodit kratku foto dokumentaciu a postup.
Pre jour: Ja som menil stabilizacne tycky, ktore sa prejavovali kovovym buchanim pri jazde po nerovnostiach ako skoro kazdi tuna na fore! Teraz idem menit capy riadenia, ktore sa prejavuju podobnym buchanim ako stabilizacne tycky avsak takym skor plechovym, teda pravy uz bucha ale vymenim oba!
A tycky riadenia som este nemenil!
A tycky riadenia som este nemenil!