celni sklo - cena?
Re: celni sklo - cena?
Uz jsem menil 2x a origo sklo v origo servisu i s praci a DPH vychazi na necelych 11 tisic. Nemam ale destak.
- Reklama
chlapi tak ako je to stym pasom na skle a destakom,taktiez ma asi caka vymena a ten protislnecny pas by sa sikol..
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
Co jsem zjišťoval , tak v kombinaci s dešťákem se sklo s pruhem nedělá . Ale jestli toužíš po pruhu , tak si ho tam dolep :
http://spoiler-tuning.cz/tuning/autofol ... odra-8167/
Vyber si barvu , ustřihni potřebnou šířku ( 20 cm je moc široké ) - když ubereš z vršku , bude pruh světlejší . Když ze spodu , bude pruh tmavší . Dělal jsem si to kdysi na Fku a bylo to OK . Tam to bylo těžší lepení ,protože byl pruh v jednom celku . Ale tady na Háčku je to primitivně jednodušší - okolo zrcátka máš černý rámeček a tak pruh uděláš ze dvou kusů a lepí se to jedna báseň
http://spoiler-tuning.cz/tuning/autofol ... odra-8167/
Vyber si barvu , ustřihni potřebnou šířku ( 20 cm je moc široké ) - když ubereš z vršku , bude pruh světlejší . Když ze spodu , bude pruh tmavší . Dělal jsem si to kdysi na Fku a bylo to OK . Tam to bylo těžší lepení ,protože byl pruh v jednom celku . Ale tady na Háčku je to primitivně jednodušší - okolo zrcátka máš černý rámeček a tak pruh uděláš ze dvou kusů a lepí se to jedna báseň
ASTRA H Caravan 2006 / 1.8 / 103 KW / Z18XER / CD70Navi / CID + Cz ,, Stříbrňák ,,
skoda,len nevim ci su hentii pruhy s toho linku u nas povolene..hmm
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX ceed 1.4 Ex 2007
Tak že ted si budu nechavat připojištovat celni sklo mělo by stačit na 10000kč?jak tak čtu,potom by byla varianta až 15000kč a to se mi zda asi moc mam sklo bez deštaku........vojta píše:no počítej že tam bude lepidlo 1000, primer, 500, a třeba 3 hodiny práce po 700 bez daně a máš to...na to že to bylo v autorizáku audi je to ještě levný, běžně to v garážovejch výměnárnách skel dělaj za 8000 sklo a 4000 zbytekIvanP píše:Tak 8000 a 12000 je už rozdíl 50%, to je dost velký rozptyl . . . Nicméně 3300 bez DPH znamená 4000,-Kč s DPH, že by práce a materiál (tím je snad jen lepidlo ne?) stály 4000,-Kč? Cena práce lepení čelního sklad včetně materiálu se v cenících pohybuje od 1500,- do 2500,-Kč...
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
Bubo, zjišťoval jsi špatně. Mám termoreflex s dešťákem a i s pruhem..
dobra sprava pepo
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX ceed 1.4 Ex 2007
Jen nemám dešťový senzor..
Takze mas sklo pro destak a nemas ho jo? dobrej ulet
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Mildo, já si objednal termoreflexní sklo, že je pro dešťák jsem zjistil až když jsem auto vyzvedával..