brzdový pedal se mi propadá dolů
- velkej.tom
brzdový pedal se mi propadá dolů
Po výměne brzd. destiček ve předu a vzadu a výměne brzdovky mi pri bězícím motoru i v klidu brzdový pedal pomalu propadá dolů. Před výněnou byl tvrdej ,
v servisu (Barum) mi řekli že si to musí sednou, ale to je podlě mě blbost, sem už najel 800km od výměny a pořád to dělá Byl jsem při výměně a odzvdušnění u toho a přišlo mi to divné, že povolili všecny odvzdušňovací šrouby a pak vyšlapali všechnu starou brzdovou kapalinu čímž zavzdušnili dokonale celouu brzd soustavu, dali desky a potom dali novou a začali odzvdušňovat. Dělá se to tak normálně u novejch aut? co stím nůže být, brzdovej válec spatně odvzdušněné? je to důvod k reklamaci?
PS: brzdy začnou brzdit až úúúplně dole a učinost je stejně dosti malá, předtím sem se jen dotknul pedálu a byl sem na palubce
mám Opel astra H caravan 1.9 CDTI 110KW
v servisu (Barum) mi řekli že si to musí sednou, ale to je podlě mě blbost, sem už najel 800km od výměny a pořád to dělá Byl jsem při výměně a odzvdušnění u toho a přišlo mi to divné, že povolili všecny odvzdušňovací šrouby a pak vyšlapali všechnu starou brzdovou kapalinu čímž zavzdušnili dokonale celouu brzd soustavu, dali desky a potom dali novou a začali odzvdušňovat. Dělá se to tak normálně u novejch aut? co stím nůže být, brzdovej válec spatně odvzdušněné? je to důvod k reklamaci?
PS: brzdy začnou brzdit až úúúplně dole a učinost je stejně dosti malá, předtím sem se jen dotknul pedálu a byl sem na palubce
Na životě nejvíc miluju tu rozmanitost... Každej den mě nasere někdo jinej
- Reklama
Re: brzdový pedal se mi propadá dolů
Tak podle toho co mi říkal jeden mechanikm, auta s ABS se při odvzdušňování nenašlapují, ale tlakují, protože při vyšlapání na doraz může dojít k poškození ABS... Odkud jsi?
Jaký je to rok výroby, že jsi měnil brzdovku?
Jaký je to rok výroby, že jsi měnil brzdovku?
- velkej.tom
Ahoj,
sem z Prahy 10, ale funguju i na moravě Kroměříž a r.v. je 2004 do provozu 2005
sem z Prahy 10, ale funguju i na moravě Kroměříž a r.v. je 2004 do provozu 2005
Na životě nejvíc miluju tu rozmanitost... Každej den mě nasere někdo jinej
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
já jsem slyšel že brzdy s ABS se musí plnit plničkou brzd jelikoz v ABS jsou nějaké ventily a k tomu musi byt ta plnicka brzd aby to dokonale ovzdusnila atd.tak nevim nemam s tim zkusenost jen rikam co jsem slysel...
Opel Astra OPC
no ak to ma Abs a nemali tu plnicku a vypustili dokonale cely system tak mohli zavzdusnit aj ABS cerpadlo ... no a to sa potom da odvzdusnit aj bez plnicky ale asi tak ze to treba vsetko odvzdusnit ako pri aute bez ABS a potom dat jednu hardcore brzda plyn jazdu tak aby sa spustalo aj abs ... najlôepsie ked sa smyka ... lad a tak (v lete asi nie treba skusit luku )potom po takejto jazde este raz odvzdusnit.... inak hentak vyslapat brzdovku az do sucha je kokotina ako voda v kosi... kludne ti mohli pojebat hlavny brzdovy valec ... niekedy sa to stane ked sa vypumpuje do sucha
Astra H 1.9 Cdti 88kw 16v
Neviem čo je to za servis ale je to totálna blbosť vypustiť kvapalinu. Aj pri ABS vytiahnem kvapalinu z nádržky nalejem novú a odvzdušňujem pokiaľ nejde čistá kvapalinavelkej.tom píše:Po výměne brzd. destiček ve předu a vzadu a výměne brzdovky mi pri bězícím motoru i v klidu brzdový pedal pomalu propadá dolů. Před výněnou byl tvrdej ,
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Čaute,
všimol som si zaujímavej (dosť znepokojujúcej) veci ... po stlačení brzdového pedálu sa chvíľu prepadá - následne sa zastaví. Je tam cítiť nejaký doraz, avšak pedál nie je ani zďaleka na podlahe. Chcel by som sa spýtať, či toto je normálne správanie, nakoľko nemám v okolí nikoho s Astrou H, aby som to vyskúšal.
Mám podozrenie na brzdový valec. Kvapalina neubúda, brzdí to dobre. Najazdených 132 tkm. Testované pri naštartovanom motore, vpredu mám kotúče, vzadu bubny.
Ďakujem
všimol som si zaujímavej (dosť znepokojujúcej) veci ... po stlačení brzdového pedálu sa chvíľu prepadá - následne sa zastaví. Je tam cítiť nejaký doraz, avšak pedál nie je ani zďaleka na podlahe. Chcel by som sa spýtať, či toto je normálne správanie, nakoľko nemám v okolí nikoho s Astrou H, aby som to vyskúšal.
Mám podozrenie na brzdový valec. Kvapalina neubúda, brzdí to dobre. Najazdených 132 tkm. Testované pri naštartovanom motore, vpredu mám kotúče, vzadu bubny.
Ďakujem
Astra H 1.4 Enjoy, 2004
http://www.spritmonitor.de/en/detail/456017.html
tak chalani, to sa to nikomu nestalo? .. som dost nervozny z toho, nerad by som to niekde roztrepal aspon by mi pomohlo, ak by ste mi povedali, ci pri nastartovanom aute je brzdovy pedal tvrdy ..
dakujem
dakujem
Astra H 1.4 Enjoy, 2004
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Takhle na dálku ti asi nikdo neporadí.
Při vypnutým motoru je pedál tvrdý, když nastartuješ a stále držíš pedál, tak musí změknout (trochu se propadne).
Při vypnutým motoru je pedál tvrdý, když nastartuješ a stále držíš pedál, tak musí změknout (trochu se propadne).
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
diky ...
mne sa to prepada, ale pri nastartovanom motore .. mam nastartovany motor, potom stlacim pedal a on sa prepadne .. toto podla mna normalne nie je, zajtra som objednany do servisu, tak sa tam na to prepytam ...
mne sa to prepada, ale pri nastartovanom motore .. mam nastartovany motor, potom stlacim pedal a on sa prepadne .. toto podla mna normalne nie je, zajtra som objednany do servisu, tak sa tam na to prepytam ...
Astra H 1.4 Enjoy, 2004