pmo píše:x-father píše:Vojto me si asi pred rokem programoval tlacitko ty. Ja pak dodelaval kabelaz a tlacitko me funguje. Ale mam od tebe nastavene techem tlacitko na pritomno a ESP nevypina. OPCOMem sem zkousel nastavit na sportovni podvozek a stejne to nejde. Rekl bych, ze to OPCOM programuje spravne, pac jsem to zkousel i cele odprogramovat a skutecne to OPCOM menil.
Tak dneska jsem navštívil RomanaK a moje částečně funkční tlačítko Sport už vypíná i ESP, takže problém bude asi v OPcomu, protože pokud jsem se správně díval, tak Roman nastavil sportovní podvozek v IPC a už to jelo. Když jsem to dělal v opcomu já, tak se sice hodnota změnila, ale nefungovalo to. Roman ale přesto nevylučoval ,že by to Opcomem šlo. Kdybych ho sebou měl, taky by mně to i ukázal (nebo taky ne). Jinak s Techem se dostal i do jednotky ABS-ESP a říkal, že moje jednotka typ GX podporuje funkci DDS, přitom tady na fóru jsem našel tabulku s jednotkami ESP a ta moje dle tabulky DDS nepodporuje-takže tabulku je nutno brát jen orientačně.
Takže jestli to chápu dobře, tak jsi OP-COMem sice moh režim SPORT zapnout/vypnout a fungovalo to, ale i při nastavení na sportovní podvozek jsi nemohl vypnout ESP?