no jistěěěmilosh píše:Ma to cenu? U nas bude o vikendu zase snezit
Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
- Reklama
Fáro je v garáži, zítra se budu snažit
já jsem si dal na rozjezd krajzlér vojádžr 2,5tdpower2 píše:já tam nahodil prahy od samothe a jinak sem "závodil" s 2 litrem Audi. Dal mě na dálnici do kopečka
EX Opel Astra H caravan
No tak vcera som dal vytepovat cele auticko:) Stalo tom 35e ale ten pohlad na sedacky,strop a vlastne cely interier stoji za to! Tusim ze sa budem do auta teraz aj prezliekat:)
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92kW SPORT
Svátek práce jsem oslavil prací a dokončil přípravu autíčka na sezónu. Umyto, navoskováno, plasty ošetřeny, těsnění promazány, vysáto, kůže na sedačkách napuštěna přípravkem se včelím voskem, okna vyblejskaná i zevnitř, nasazeny velurové koberečky.... Ale jedna věc mě trochu trápí, když jsem odstarňoval zimní prach z palubky, všiml jsem si že mám poměrně dost poškrábané plexi na budíkách. Ode mě to asi nebude, jelikož k čištění jsem používal přípravek na monitory a mikrovláknovou utěrku. Samo že to je vidět jen z určitého úhlu, ale celkem mě to štve.
Dnes vymenené predné repro za Pioneer TS-H1703, prvý dojem super, uvidíme, keď sa rozohrajú
Opel Zafira Tourer Cosmo 2.0 CDTi (125 kW) Automat
Opel Astra K Innovation 1.4 Turbo (92 kW)
Opel Astra K Innovation 1.4 Turbo (92 kW)
No ještě že jsem astru o víkendu neumyl jak jsem chtěl, právě se tu přehnala pořádná bouřka a stála chcie s chcie Budíky mam taky trošku poškrábaný a taky mi to štve:( nevím jestli si tam předchozí majitel odkládal třeba nějaký drobnosti...
Ja mám takéto nové nálepky. Len musím umyť auto aby som ich mohol nahodiť Sú, ale v bielom
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Bílý podklad nebo písmo?