Red GTC Z18XE by Samothe
Re: Red GTC 1.8 16V Z18XE by Samothe
Koukám, že ti to nějak kvete pod bočním blinkrem
- Reklama
No podle mě si tam každej nalepí nějakej svůj poznávací znak. Když se koukneš kolem, skoro každý auto má na sobě něco navíc. Já taky přemýšlím, čím to odlišit:)
to je nějaká německá reklama to půjde brzy sundat
Kola kráááásnýý! ještě ty třmeny a bude to luxůs
Ty dvě fotky jsou vážně krásný, auto vypadá výborně
Co krytky na šrouby kol, budeš dávat původní nebo taky obětuješ litr a objednáš ty šedý, co k tomu patří?
Co krytky na šrouby kol, budeš dávat původní nebo taky obětuješ litr a objednáš ty šedý, co k tomu patří?
no emocie velike,nazhavene gtc.
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
dalik:už žádný litřík už neobětuji do kol ani korunu už tak to stálo ranec
já bych se toho nebál mám jen o 7 kw silnější astru a s 18" téměř nerozeznatelný rozdíl oproti 16" co jsem tam mělpower2 píše:Taky bych chtěl 18"ky, ale vzhledem k 1.6ce tam pujdou jen 17"ky. A souhlasím s kolegou - natřít třmeny
No někdy mám nepříjemný pocit, že na české tankodromy je i šestnáctka velký kolo. Osmnáctky jsou jistě nádherné, ale jak musí trpět nápravy, ramena, čepy a všechno ostatní na podvozku si radši nepředstavovat.
Samothe: Z18XE a Z16XER se nelisi jen v 8kw vykonu, ale hlavne tvuj motor ma o 15nm vic. To uz znat bude
Jinak naprosto souhlasim s Hombrem. Ono je to sice hezky vypada a lip sedi v zatackach, ale kdyz vezmu do uvahy vsechny pro a proti (cena gum, jezdim 2x tydne D1, slabsi motor, vic trpi podvozek) tak mi z toho vychazi nejlip ty sestnactky. Skoda ze neni povoleny rozmer 205/50/17. Maji ho pouze Astry OPC kvuli brzdam, pritom u jinych aut (napr. P307) je naprosto bezny.
Jinak naprosto souhlasim s Hombrem. Ono je to sice hezky vypada a lip sedi v zatackach, ale kdyz vezmu do uvahy vsechny pro a proti (cena gum, jezdim 2x tydne D1, slabsi motor, vic trpi podvozek) tak mi z toho vychazi nejlip ty sestnactky. Skoda ze neni povoleny rozmer 205/50/17. Maji ho pouze Astry OPC kvuli brzdam, pritom u jinych aut (napr. P307) je naprosto bezny.
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"