Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Tak jsme Velikonoční víkend strávili v naší "Stověžaté matičce". Počasí přálo, viděli jsme co jsme chtěli (i když turistů bylo jako much). Opravdu mě překvapila spotřeba, která jen potvrdila že dieselová Zafira je prostě dálniční křižník. Průměr 6,1 na auto s automatem je myslím fajn. Hned po návratu jsem Shaun pořádně vyumýval, zavřel do garáže a v týdnu jí dám pořádnou jarní "kůru".
- Reklama
he
Naposledy upravil(a) Mazety dne 04 zář 2011, 21:21, celkem upraveno 1 x.
EX Opel Astra H caravan
Mazety, ten je..
Pavle jen tak pro zajímavost,jaký jsi měl na tu spotřebu rychlostní průměr?Mě Zafča taky překvapuje čím dál tím víc,co se týká spotřeby,nečekal bych,že taková almara bude jezdit skoro na stlačenej vzduch
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
No nevím přesně, ale něco přes 90 určitě. Většinou tedy dálnice, tempomat a moc jsem to nehonil. Po cestě tam - jsem měl dokonce jen 5,6 to jsem tedy fakt čuměl. Pak nějaké jízdy v místě a cesta zpět to trochu pokazily ale i tak. Když si vzpomenu na svoje předchozí auta... taky nechápu.
Pár foto z nedávné návštěvy Anglie-bazary,ceny super jen ten volant na opačný straně.
Uploaded with ImageShack.us
Astra H Enjoy 1,7CDTI-2005-čtyřkotouč,ABS,AAC,CD30MP3,8XAirbag,El okna i zrcátka,centrál,multifunkční kožený volant,origo 16 Opel,Opc křídlo,zlatá metalíza.
Jo jo,to je pěkný.Všimnul jsem si,že ona má nejraděj jízdu po "bundeskách",to jede fakt za suchý z nosa.Na dálnici to jde trochu nahoru,ale furt pohoda.Nedávno jsem sem dával spotřebu z cesty do Francie a to jsem byl taky překvapenej.Navíc se mě DPF spouštělo po 1500km,to jsem ještě neviděl,co ju mám,většinou okolo 1000km.A z té cesty jsem mě nejlepší průměr 6,1 při 119km/h na Našu Vervu,to jsem čuměl.
Sašo,musím potvrdit,já se shodou okolností vrátil z Anglie v sobotu a viděl jsem tam spoustu luxusních kousků,jako je na fotce,hlavně GTC.I ve Francii a Belgii jezdí krasavci a mraky Zafir.Ale když vidím,jak Němčouři s těma autama jezdí,tak si říkám,že ojetina od nich není žádný terno.Stojím u fabriky,oni odjíždí z práce,sednou,studenej motor a 1-ka-plnej knedlík.2-ka plnej knedlík,to vše na 200metrech,pak křižovatka tak tvrdě na brzdy,no hnus.
Včera Kralický Sněžník a dnes Praděd, spotřeba 5,9 l, tak by to mohlo být furt
Astra H Caravan OPC, 1.9 CDTI 110KW, Z19DTH (2007)
myslel jsem, že bezpečnostní šrouby maj jen auta v CZ
EX Opel Astra H caravan