Kamarádka Astra
Re: Kamarádka Astra
Tohle mi jako nevalný úspěch nepřijde: http://www.denik.cz/motorismus/skodovky ... carlo.html
Jinak podle mne je Fabie II hodně nepovedená, horší co se vzhledu týče je už snad jen Roomster.
Jinak podle mne je Fabie II hodně nepovedená, horší co se vzhledu týče je už snad jen Roomster.
- Reklama
ve srovnání s bílou astřičkou je to plečka, to je jasný škodovky mají zvláštní design, někomu se buď líbí nebo nelíbí.. je fakt, že první fábka byla oku lahodnější, tohle je hnus a nějak nechápu smysl dávat tam 180k, jelikož se to musí v první prudký zatáčce překlopit.. ale interiérově vypadaj škodovky dobře
Já nevím, neřeknu, kdyby Škodovka vyhrála Monte třeta 3x v řadě, ale že tam skončila druhá a třetí, s technicky nejnovějším autem z těch co tam startují, mi moc úspěch nepříjde. Jinak nic proti Škodovce, v rally ji fandím, ale název Monte Carlo mi zde přijde jen jako reklamní trik a ne jako óda na Motorsport nebo tradici
jj a černočervená kombinace je taky luxus,jinak děs a hrůzamilosh píše:Jediny co na ty skodarne je peknyho jsou ty predni lampy
Dnes jsem nalepil samolepky "Nürburgring edition" od Colliho
Pekne:) len u mna na sidlisku by to asi dlho nevydrzalo:(
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92kW SPORT
Tak motiv dobrý, ale lepší by to asi bylo vyříznuté z fólie. Takhle se mi to zdá, že dost vystupuje a bude to náchylné na ošoupání nedej bože zažloutnutí. Nabudil jsi mě, nejspíš zadám zakázku do reklamky
super je to a odkial to mate?
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
Colli nám to hromadně objednával z e-Bay, jedna vyšla na 90 kaček. Ale vypadá to moc dobře, doufám, že to nějakou dobu vydrží...