Kamarádka Astra
Re: Kamarádka Astra
No a teď už zase ne, zazdil mi to nějakej frajer s prehistorickým BMW, zkrátka závist je svině
- Reklama
Předevčírem si kamarád dovezl domů novou Škodu Fabia Monte Carlo. Tak jsme hned udělali pár fotek
Pěkné porovnání, to bílý se zlomeným klackem ve znaku je hezčí..
Snad to neni HTP
BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
Pepino_GH: Astra je tak celkově vyváženě pěkné auto, Fabia i když jí hodíte do stylového kabátu bude jen Fabia, tudíž úzká a vysoká. Ale pořád je to dle mého názoru nejhezčí Fabia II, když nepočítám ostrou S2000.
Colli: Ne, HTP to není. Má v tom 1.2 TSI 63kW, naštěstí. Jede to moc pěkně, táhne to krásně odspoda, ale tam kde moje 1.4 začíná pořádně táhnout tak tam TSI pomalu umírá
Colli: Ne, HTP to není. Má v tom 1.2 TSI 63kW, naštěstí. Jede to moc pěkně, táhne to krásně odspoda, ale tam kde moje 1.4 začíná pořádně táhnout tak tam TSI pomalu umírá
Nerez: věřím,že to jede dobře jel jsem v 1.2 TSI 77kw s DSG a dobrý,ale fabia není nic pro mě nic proti ní nemám,ale to auto mi nic neřiká
BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust
Celkem souhlasím, sám bych si Fabku nekoupil, ale tenhle model vypada dobře Ale nějak mi nesedí název Monte Carlo zrovna pro Škodovku, která tam nikdy valnej úspěch neměla.
Jediny co na ty skodarne je peknyho jsou ty predni lampy, jinak jak pises, koza vysoka, kor kombik.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak to je snad první "hurvajz" na kterého se dá dívat. Pěkná barevná kombinace a doplňky.