nefunguje ovladanie na volante a klakson
Re: nefunguje ovladanie na volante a klakson
Ja mám auto z I , po záruke, žiadny list....zavolal som do Oplu že chcem ísť na akciu ohladom CIMU, povedala mi deň a hodinu a hotovo
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
- Reklama
- vojtavojta
Urcite trefils na jakehosi vola, kteremu se do toho nechtelo!!!!!!romanorel píše:typek v servise krutil hlavou ked som mu hovoril ze moja astra je z dovozu, ale nakoniec mi to vymenil, ci to uctoval to fakt neviem, sam hovoril ze je to 2e zalezitost.... no a spominal ze treba dolozit volajaky zvolavaci list, ktory poslali pravdepodobne tomu kto to auto kupoval ako nove.... takze tam som sa chytal toho ze auta z dovozu su problemom pri bezplatnej vymene tej spony.....
len pre ujasnenie....
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
kazdopadne trubime, ovladame...... takze problem vyrieseny.... a ja ze som objavil ameriku.....
astra caravan H 1.7 (2007) 92kw
tohle nechápu, je to placený výrobcem a ono se panáčkům nechtělovojtavojta píše:Urcite trefils na jakehosi vola, kteremu se do toho nechtelo!!!!!!
např. audi se na svolávačkách můžou poprat aby to mohli dělat
EX Opel Astra H caravan
Já mám sice všechno funkční, ale jak jsem dneska po tmě otočil volantem, tak mi podsvícení tlačítek začlo problikávat. Uvidím, jestli se to ještě nezhorší
Kluci, tak mě se stalo právě to samé - klakson troubí, kdy chce, rádio si nezesílím, ovládání palubního PC je už s říše snů...Auto je staré 7 let, nezbývá mi nic jiného, než autorizák.
Co myslíte, bude se na to ještě vztahovat svolávačka nebo si to už zalepím ze svého?
Co myslíte, bude se na to ještě vztahovat svolávačka nebo si to už zalepím ze svého?
Ja som pred par rokmi na zvolavacke bol, no teraz sa to tak ci tak pokazilo. Nejde mi klakson a nepridam zvuk radia kolieskom na volante. Pridavam tak, ze stlacam klakson
Midzi píše: Pridavam tak, ze stlacam klakson
A když brzdíš, tak tlačítkem na tempomat, že?
Jaj, to jsem se dobře pobavil
Chalani dat dole airbag a vsetky kontakty prestrektnut konkorom alebo niecim na kontakty ja som netrubil vobec vypojil som vsetky konektory z ovladania z airbagu aaj ta lista na turbu co je vsetko prestrekol a fungujem uz pol roka v pohode mozno ze pomoze mozno nie ale za pokus to stoji
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kw chip
marus píše:Midzi píše: Pridavam tak, ze stlacam klakson
A když brzdíš, tak tlačítkem na tempomat, že?
Jaj, to jsem se dobře pobavil
Tempomatom vysuvam kridla