já původně po OPC vůbec nekoukal, jen v Německu a tam jsou ceny docela vysoko mi přijde.. ale byl to můj sen, kterej se díky malýmu zájmu a tenhle typ auta zrealizoval hlavně díky klukům tady z fora, protože jsem od nich získal cenný radypekacko píše:jj vím že si koupil u Auto-Staiger. viz. příspěvek 3.strana nahoře. Já jen jestli si ho nebyl zkoušet, když bylo levnějšíSt3nl3y píše:nn, to jsem nebyl já původně jsem měl vyhlídnutý červený GTC turbo z Ostravy, ale nakonec jsme obě auta koupili u Staigera.. takže ne
Opel Astra H OPC r.v.2006
Re: Opel Astra H OPC r.v.2006
- Reklama
ono i u staigera pořád stojí to černý turbo a přitom je to tak pěkný autoSamothe píše:a to červený turbo tam stojí do teď
mně PP ukazuje dlouhodobej průměr 8L na 100
kolikrát ve mě hrklo že bych ji vyměnil,ale nakonce na co by mi bylo turbo a navíc je v základu a to bych neuneslSt3nl3y píše:ono i u staigera pořád stojí to černý turbo a přitom je to tak pěkný auto
- pekacko
- Kontaktovat uživatele:
Já mám dlouhodobou 12.1l, ale využívám potenciál auta . Zkouspošel jsem trasu asi 35km dlouhou jet na spotřebu a měl jsem 6.1, ale nuda . Když jedu u nás trasu asi 10km takové parádní serpentýny do kopce tak není problém přes 19l. Ale jedu vždy sám, takto rychle jedině sám. Při tech 12l, obec 60-70 dle situace i pomaleji, ale za značkou jezdím a dosti více, nebudu psát kolik, protože nechci aby tu všichni ukamenovali, ale i tak jezdím z rozumem. Ne že bych jezdil stále na plný plyl, to ne.
Naposledy upravil(a) pekacko dne 18 dub 2011, 21:36, celkem upraveno 1 x.
já mám něco pod 7. Se docela divím, že je to o trochu víc jenom. Ale to bude spíš tím nekvalitním benzínem, co sem bral poprvé na noname stáčirně:) teď zkusím OMW a porovnám
já osobně mám nejlepší zkušenost se Shell, pak Benzina a nakonec OMV.. ale někdo by to napsal naopak.. záleží na pumpě a osobní zkušenosti
A kterej tam bereš?St3nl3y píše:nejlepší zkušenost se Shell
to jezdíme podobně, já jezdim v obci taky do 60, jen někde, kde je to zbytečný jedu do 70.. ale mimo město jezdim taky rychle ale spíš tak, abych někoho dojel a mohl předjíždět, protože to je to, co je na tomhle autě to nejlepší nicméně za 6,1 se mi nikdy jet nepodařilo, když jedu s přítelkyní a ona jede Corsou, tak mám spotřebu kolem 7,5L a to jedeme na mě pomalu jezdit rychle není zločin, spíš nesnášim kretény, co předjížděj před zatáčkama, na plný a ohrožujou ostatní řidiče.. když se k tomu přidá ještě to, že má nějakou plečku, co na to ani nemá, tak bych jim rovnou bral řidičákypekacko píše:Já mám dlouhodobou 12.1l, ale využívám potenciál auta . Zkouspošel jsem trasu asi 35km dlouhou jet na spotřebu a měl jsem 6.1, ale nuda . Když jedu u nás trasu asi 10km takové parádní serpentýny do kopce tak není problém přes 19l. Ale jedu vždy sám, takto rychle jedině sám. Při tech 12l, obec 60-70 dle situace i pomaleji, ale za značkou jezdím a dosti více, nebudu psát kolik, protože nechci aby tu všichni ukamenovali, ale i tak jezdím z rozumem. Ne že bych jezdil stále na plný plyl, to ne.