Kde a co tankujete?
Re: Kde a co tankujete?
LukOil jsou kvalitní paliva když můžu tak u ní natankuju 98
BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
- Reklama
už jsem do svýho mazla nalil pár nádrží Carrera 100 a V-Power, jelikož v Děčíně není Racing.. podle PP mám na 100 dojezd 740km, na V-P 690km.. nicméně, subjektivní dojem při předjíždění V-P líp táhne z nižších otáček.. uvidím co udělá V-P Racing a nebo Verva 100
tak zásadne na Shell + aditivum VIF
ASTRA H CARAVAN 1.7 CDTI 59kW/80 koní
chiping 74 KW/ 100
Diagnostika OP-COM , aktivácia komfortných funcií
chiping 74 KW/ 100
Diagnostika OP-COM , aktivácia komfortných funcií
Dovolil bych si jeden,snad zajímavý postřeh.Cestou do Francie a zpět jsem celkem 6-krát tankoval,jednou cz(Benzina-verva) dvakrát D(OMV,ARAL)a třikrát v F(TOTAL,ESSO),nuloval jsem si počítač mezi každým tankováním a suveréně nejlepší spotřeba 6,1 při průměru 119km/h mě vyšla na Naši Vervu,to mě fakt překvapilo.
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Tankuju povětšinou na benzině natural 95, ale chci se zeptat jestli někdo nemáte zkušenosti s tankováním v polsku někde poblíž harrachova, čím blíž, tím líp.zajímá mě hlavně jak je to s placením kartou(platební) a kvalitou benzínu. nebydlím daleko od hranic ale nemám ponětí jak daleko je nějaká kloudná pumpa, láká mě to hlavně kuli ceně, prý je tam řádově i o koruny levnější tak to chci zkusit jestli se to vyplatí.
díky
díky
Astra H 1.6i 77 kW 2004 z Deutschlandu
ja valim agip posledni dobou. jak zima, tak leto dobre. spotreba porad mala a jeste jsem si koupil ted super dunlop vec do kufru...
Opel Astra H caravan 1.8 103kw
VW T5 9míst, 1.9 TDI, - NOVĚ možnost půjčit třeba na dovolenou.
ex: Opel Vivaro 2.5dti
ex: Astra H caravan 1.7cdti
Sherpaski.cz
lyžařská, snowboardová, telemarková škola Hrubá Voda
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
VW T5 9míst, 1.9 TDI, - NOVĚ možnost půjčit třeba na dovolenou.
ex: Opel Vivaro 2.5dti
ex: Astra H caravan 1.7cdti
Sherpaski.cz
lyžařská, snowboardová, telemarková škola Hrubá Voda
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
No lukoil na benzin ok ale naposled kdyz sem tam vzal naftu tak to zrovna dobre nevypadalo...... jinak do benzinu tam tankuju skoro porad hlavne kvuli prijemny obsluze naftu beru na OMV nebo Benzina PLUS
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
ja som tankoval teraz v polsku doplna a bez problemov a platba kartou sa ti urcite oplati,nemusis platit zmenarne.radim píše:Tankuju povětšinou na benzině natural 95, ale chci se zeptat jestli někdo nemáte zkušenosti s tankováním v polsku někde poblíž harrachova, čím blíž, tím líp.zajímá mě hlavně jak je to s placením kartou(platební) a kvalitou benzínu. nebydlím daleko od hranic ale nemám ponětí jak daleko je nějaká kloudná pumpa, láká mě to hlavně kuli ceně, prý je tam řádově i o koruny levnější tak to chci zkusit jestli se to vyplatí.
díky
Astra H Cosmo Z14XEP,zlatá metalíza
Moja astra: https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... iova+astra
Moja astra: https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... iova+astra
mudr.sat píše:S tim nesouhlasím.Než jsi přijel do Lelekovic tak jsme měli rozhovor na toto téma.Pravda je že Verva Diesel se vyrábí pro benzinu v nějaký český rafinerce.Jen pro ně a zvláštníoblhut píše:Otasi,tak to nevím,já mám spolehlivý info jen toho,co jsem psal.Ale sám jsem několik let tankoval V-power Diesel a byl jsem spokojenej.Ovšem on je to především marketing a oblbování lidí.Beru to osobně tak,že pokud nenatankuju vyloženě nějakou sra..u v nějakým zapadlým kolchozu,ale u normální pumpy,tak je to úplně jedno a ne jak někteří,že ZÁSADNĚ jen tu nebo tu značku,je to blbost.Znám víc lidí,co se motají kolem této problematiky a všichni to potvrdí.Takže no problem
cisterny to rozváží po pumpách co mají logo Verva.Za rohem mám benzinu bez vervy a jezdím tankovat asi cca 15km na druhou Benzinu..Benzín 98 a 100 se u nás nedělá.Dováží se z Rakouska.
Zajímá tě určitě zdroj odkud to vím.Montoval jsem satelit chlápkovi co jezdí s cisternou.
U nás v Loukově je centrální tank pro moravu.
Bez komentáře info z 11.6.2010
Zafira B,2006,1.9 CDTI 74kW
zkousel jste nekdo do common rail motoru natankovat tu hnusnou naftu s repkou?