Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Nema nahodou Chevrole Cruze a nova Astra stejny volant? Dle tvaru a ovladacich prvku bych rekl ze jo. Tim padem je velka sance ze bude stejny i mechanicky...
http://www.stream.cz/video/576701-novy- ... uty-volant
http://www.stream.cz/video/576701-novy- ... uty-volant
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
- Reklama
Nie Astra, ale Insignia
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Však je to stejnej "koncert né" Všichni hrajou stejně
kombinace iridiové svíčky a palivo od shell nejlepší volba pro astru dneska sem tam dal vervu, auto pocitově jede podobně jako od shellky, ale víc baští to víš no, inflace, dph.. za chvíli budeme platit i další eura nebo tisíce navíc :/ každopádně pokud necháš stávající svíčky, určitě to chyba nebude, ty moje už nebyly v nejlepším stavu, i když sem se neptal, kolik km měly najeto, tak spokojenost je patrněCandyX píše:Stenley to ma tesis aj netesis:) Povodne som myslel ze nove iridiove este necham v skrini a nabeham s aktualnymi do nejakych 40t.km (chýba este 14tisic), ale ked pises ze sa iridiovky prejavuju velmi sympaticky, tak mam silne nutkanie ich vymenit skor:) Z teoretickeho hladiska by ale rozdiel v reakciach na plyn nemal byt.
Dnes mi vymienali pelovy filter (obyc) + dezinfekcia klimy + geometria a pri kase som chvilku ostal bez dychu ked zahlasil 86€ Pred dvomi rokmi to bolo iba nieco cez 50
btw. pokud bych měl věřit reklamě, tak podle obrázku je denso o 0.7s dřív na 150 než klasická svíčka a auto má menší spotřebu, což nepozoruju na stejných trasách
stačí šlápnout na plyn před a teďhombre_71 píše:Koukám že "placebo efekt" působí i na některé motoristy
- destroyer_svk
Dnes v noci cca. 00:30 som sa len tak tak vyhol asi v 100 km/h v dazdi nejakemu ******** ktory isiel po tej nasej pseudodialnici s 3 pruhmi od BA na TT kusok od Triblaviny v mojom (lavom) prude v protismere !!!
Ako mam velmi rad adrenalin ale toto bolo aj na mna trocha vela ...
Ako mam velmi rad adrenalin ale toto bolo aj na mna trocha vela ...
Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI OPC Look
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
http://www.denso-iridium.cz/ ale jedná se de facto o nějaký tuning shop z UL, nicméně tady máš lepší přehled a hned víš, jakej typ svíčky potřebuješSamothe píše:odkud,že jsi je kupoval St3nl3y?
Dneska se mi v noci zdálo že jsme se potkali s Otonem v Chorvatsku na dovolené
už není
Tak pokud ses rano nevzbudil s tvrdym pak je to ok
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet