Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
dnes nic prostě jsme se váleli a válet budem
- Reklama
Tak se projevilo přezutí na letní gumy a pěkné počasí. Průměrná spotřeba na posledních cca. 600 km (1/2 okresky, 1/2 dálnice) byla pro můj "automatizovaný stroj" nádherných 6,2 l. Paráda
Dnes konečně obuty letní gumy. Liťáky sice žádná super krása ale aspoň nebude lákat čórkaře.
Měli by to být originály Opel ale nenašel jsem je v přehledu kol co tu někde byl.
Měli by to být originály Opel ale nenašel jsem je v přehledu kol co tu někde byl.
Astra H Caravan 1.7CDTI, r.v. 2005, stříbrná
Dříve:
Astra F 3dv. 1.7TH, r.v. 1995, zelená metla
Fiat Uno 3dv. 1.3D, r.v. 1986, červená štětka
OP-Com - začátečník
Dříve:
Astra F 3dv. 1.7TH, r.v. 1995, zelená metla
Fiat Uno 3dv. 1.3D, r.v. 1986, červená štětka
OP-Com - začátečník
Sú to originál Opel, presnejšie z Omegy B
Opel Zafira Tourer Cosmo 2.0 CDTi (125 kW) Automat
Opel Astra K Innovation 1.4 Turbo (92 kW)
Opel Astra K Innovation 1.4 Turbo (92 kW)
Fešná kolečka, budou naprosto super na údržbu !
dnes jsem vyměnil svíčky obyč NGK za iridiový Denso a je to fakt znát, v normálním modu auto zrychluje jako předtim v režimu sport
Koukám že "placebo efekt" působí i na některé motoristy
Stenley to ma tesis aj netesis:) Povodne som myslel ze nove iridiove este necham v skrini a nabeham s aktualnymi do nejakych 40t.km (chýba este 14tisic), ale ked pises ze sa iridiovky prejavuju velmi sympaticky, tak mam silne nutkanie ich vymenit skor:) Z teoretickeho hladiska by ale rozdiel v reakciach na plyn nemal byt.
Dnes mi vymienali pelovy filter (obyc) + dezinfekcia klimy + geometria a pri kase som chvilku ostal bez dychu ked zahlasil 86€ Pred dvomi rokmi to bolo iba nieco cez 50
Dnes mi vymienali pelovy filter (obyc) + dezinfekcia klimy + geometria a pri kase som chvilku ostal bez dychu ked zahlasil 86€ Pred dvomi rokmi to bolo iba nieco cez 50
Astra GTC 1,6 turbo / EDS-Motorsport 235PS/330Nm, 2.5"Downpipe, AMA intercooler & catback exhaust, Bailey blow-off, Walbro Benzinpumpe, Quaife LSD, Eibach Pro kit, Whiteline RARB, EBC groove discs + cooling ducts
- irmscher
- Kontaktovat uživatele:
St3nl3y píše:dnes jsem vyměnil svíčky obyč NGK za iridiový Denso a je to fakt znát, v normálním modu auto zrychluje jako předtim v režimu sport
na klidnémběhu a pružnosti to asi trochu znát je
http://www.astraopc.estranky.cz/ Astra OPC
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
hombre_71 píše:Koukám že "placebo efekt" působí i na některé motoristy