Pokec o čemkoliv a OT
Re: OTéčkujem tady :)
Zupa auto to bezesporu je!! sedí se v tom nádherně, a v insignii sports toarer se sedí i nádherně vzadu, to combi má dobře řešené vyklápění zadních dvěří;) jen mi štve že tam byl z Ampery jen podvozek..... zato insignií je tam požehnaně;)
- Reklama
Re: Klubová trička!
jj, brzké uzdravení...
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Díky moc kluci! Doktor řikal ,že to vidí na tři tejdny,že pry mam silně pohmožděnej ten sval v lejtku s nějakým krvavým podlitím nebo co mlel!je fakt že to bolí jk p.ča!!Ale budu muset do práce co nejdřiv, takže má doktor smůlu!Nemůžu si dovolit 3 tejdny dovolenkovat!Jak budu moct trochu chodit tak nastupuju zpátky do detoxu!
ojoj přeji taktéž brzké uzdravení a Otone pamatuj, že zdraví máš jen jedno tak to s tou prací nepřeháněj a poslouchej raději pana doktora.
Opel Astra H SEDAN - Enjoy 1.6XER 85 kW, Silver lighthing, Tempomat atd ....
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
4 Gord:V žádným případě!!Už čekám druhej tejden na instalaci!A nechce se mi čekat dýl!Berle mám,židlu si naložím do kufru!A budu tam sedět jak pan Lorenz Bude řídit táta ,kterej je mimochodem taky oplista jak blázen!
Takže zejtra napíšu time v kolik tam asi tak budu.
Tak to má být!!!Oton píše:4 Gord:V žádným případě!!Už čekám druhej tejden na instalaci!A nechce se mi čekat dýl!Berle mám,židlu si naložím do kufru!A budu tam sedět jak pan Lorenz Bude řídit táta ,kterej je mimochodem taky oplista jak blázen!
už není
Otone: Videl sem tvou karu v tescu, poslal si ji na nakup? nebo si tam byl taky? Ja trosku spechal jinak bych pockal...
Opel Astra H 5D Z16XEP 05 Elegance Black
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Manželka tam chodí na brigádu do pokladny!Menší přivídělek k mateřské! Každá koruna dobrá.