GTC 2.0T 147kW - Werewolf minulost
Re: Astra GTC - Werewolf
Já počítám, že 5000 za to vypláznu a koupim to přímo v Oplu, protože když jsem se koukal na britské ebay, je to sice levnější, jenže plus doprava a vyjde to nastejno... Konkrétně chci tu po faceliftu, tedy hezky mřížkovanou a asi stříbrnou (či to je chrom já nevim)
- Reklama
chrom ... no jednu jsem viděl,ikdyž nevím zda byla po nebo před faceliftem na slovenských stránkách .... myslím autobazar.eu zkus mrknout
- irmscher
- Kontaktovat uživatele:
proč sisi vybral reproduktory zrovna s JEN 88db ? přes zesilovač by byly dobré,pokud to pujde na rádio,hledal bych něco ,co má 90-91db
http://www.astraopc.estranky.cz/ Astra OPC
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
Protože řekněme "hlasitost" má u mě až druhou prioritu, na prvním místě je kvalitka
To ale nie je hlasitosť, ale citlivosť a podľa toho poznáš kvalitu
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Mýlka Že má repro vysokou citlivost ještě nemusí znamenat, že je kvalitní Pokud má vyšší citlivost, znamená to ale že bude hrát hlasitěji. Na 1W vyprodukuje větší akustický tlak, je to dáno logaritmickým vzorcem z účinnosti...
- irmscher
- Kontaktovat uživatele:
no právě,a čim mín to musíš tlačit přes volume,timméně se to zkreslí...Nicméněkdybych šel pokvalitě,tak nejdu do Panasonicu.....ale třeba Focal,sinus live, Rockfod Fosgate ,Morel a pod..
http://www.astraopc.estranky.cz/ Astra OPC
Harman/kardon,Boss
BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
Je to pioneer a z mých osobní zkušeností už do ničeho jiného nejdu Nemůžeš tvrdit, že je repro s nižší citlivostí špatnej, to je nesmysl Proč asi stojí tolik, kolik stojí, ono to má nějakej důvod, kor ještě když i ten výkon neni nijak závratnýirmscher píše:no právě,a čim mín to musíš tlačit přes volume,timméně se to zkreslí...Nicméněkdybych šel pokvalitě,tak nejdu do Panasonicu.....ale třeba Focal,sinus live, Rockfod Fosgate ,Morel a pod..
Žeby značkaWerewolf píše: Proč asi stojí tolik, kolik stojí, ono to má nějakej důvod, kor ještě když i ten výkon neni nijak závratný
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan