Poskákaná vnitřní strana pneumatik
Poskákaná vnitřní strana pneumatik
Zdravím všechny na fóru.Mám takový problém.Koupil jsem si před rokem kombíkové háčko.Letní pneumatiky dunlop sp sport 205/55 R16 byly skoro jako nové až na plošky na vnitřních stranách pneu, a dost hučely , a proto jsem zkontroloval podvozek, tlumiče, a nechal seřídit geometrii,vše ok.Že až nazuji zimní nové dunlop sp winter sport 3D 195/65 R15 tak to bude v pořádku.Ale na těch se mi po zimně a ujetí cca 5000km objevuje to samé(poskákaná vnitřní strana zadních pneumatik).Jel jsem před rokem i s jiným kombíkovym háčkem na bazaru a taky hučely pneumatiky.Tak jestli někdo nevíte jak tento problém odstranit.Nebo je to prostě problém konstrukce podvozku.Jo a astra nemá IDS. Dikes
- Reklama
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
Re: Poskákaná vnitřní strana pneumatik
pokud jsou pneumatik "poskakane" tak to bude tlumicema..pises ze si je nechal kontrolovat otazka ale jak..jinak tohle presne co popisujes vypada na tlumice!!!
Opel Astra OPC
- david.tomko
Osmanito píše:Zdravím všechny na fóru.Mám takový problém.Koupil jsem si před rokem kombíkové háčko.Letní pneumatiky dunlop sp sport 205/55 R16 byly skoro jako nové až na plošky na vnitřních stranách pneu, a dost hučely , a proto jsem zkontroloval podvozek, tlumiče, a nechal seřídit geometrii,vše ok.Že až nazuji zimní nové dunlop sp winter sport 3D 195/65 R15 tak to bude v pořádku.Ale na těch se mi po zimně a ujetí cca 5000km objevuje to samé(poskákaná vnitřní strana zadních pneumatik).Jel jsem před rokem i s jiným kombíkovym háčkem na bazaru a taky hučely pneumatiky.Tak jestli někdo nevíte jak tento problém odstranit.Nebo je to prostě problém konstrukce podvozku.Jo a astra nemá IDS. Dikes
Hoď sem nějakou fotku, takhle na text se asi moc reagovat nedá
Opel Astra H Caravan N-Joy 1,6 Twinport
Pilové plošky ve tvaru pilky můžou dělat tlumiče.
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
Vadné tlmiče a nechať skontrolovať geometriu! Dočasne to môžeš odstrániť tak, že ich nahodíš na auto v opačnom točení a na hnanú nápravu a párkrát vyštartuješ ako pretekár s pískaním gúm. Ale toto nie je riešenie problému.
Astra H Caravan 1.7 CDTi, 59 kW, r. v. 2005
- filipek013
Mam rovnaky problem, no ja mam IDS+ a 18" pneu... vie niekto kde je problem???
obrazok tu sice nie je, no vnutorna strana pneu je vydrata do mnohouholnika a hluk to robi teda riadny, foto este dodam .... su to zle zadne tlmice ?
obrazok tu sice nie je, no vnutorna strana pneu je vydrata do mnohouholnika a hluk to robi teda riadny, foto este dodam .... su to zle zadne tlmice ?
Zafira 1,9 cdti, 88kW (chip 110kW), OPC line
Astra Caravan Cosmo Sport 1,9 CDTI, 110 kW, 2007 [/b] - ex
- filipek013
tak prikladam foto, nie je to az tak dobre vidiet ako som si predstavoval, no pozorne oko si vsimne na vnutornej casi pneu znacne opotrebenie. Obidve zadne gumy su vydrate rovnako.
pneu mi taky huci ,taky by mne zajimalo je li to gumama nebo jsou ty astrule hlucny.....
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
Na nekvalitní silnici hučí všechny. Když jsem měl v létě při koupi chvíli zimáky, tak to byl hukot velkej. Po přezutí je to v pohodě, byl jsem zvyklej na horší, ale ten podklad je důležitej.
Prodáno 16/08/2014: Opel Astra H Caravan (2009), 1.7 CDTi (81 kW) Z17DTR , najeto 193 731.
- filipek013
to ze hucia gumy na roznych podkladoch inak je normalna vec...
no spat k topic-u, nikto nic???
s takymto opotrebenim gum som sa ja zatial este nestretol...
no spat k topic-u, nikto nic???
s takymto opotrebenim gum som sa ja zatial este nestretol...