Zloději v mojí ulici
Zloději v mojí ulici
Tak jsem se dnes ráno dozvěděl že v noci o ulici vedle ukradli známému Octavii. Teď mám docela strach o svou astru, protože přes týden jezdím služebním autem a Astra stojí před barákem. Garáž bohužel nemám Teď babo raď
už není
- Reklama
Re: Zloději v mojí ulici
Strach bych mel i ja nastesti zlodejickove jdou spise po VW a Skodovkach. Taky se kolem meho bydleni potulujou, nastesti to vzdy schytaly Skodovky nebo auta z jineho kraje. Mel jsem i pojistku, ale nakonec jsem ji vzdal. To je jedina jistota alespon penez. To se hodi ale asi predevsim na nove auta.
Astra H Caravan Elegance 1,6 77 kW
No ja som to vyriesil havarijnou poistkou ktora by mi zaplatila zhruba sucasnu cenu auta! Aspon nejake peniaze ked uz by bolo auto fuc! A zase 33e mesacne myslim si ze nie je az tak vela a mozem spavat kludne bez strachu.
A samozrejme mam este dvojcestny alarm, ktory by mi signalizoval narusenie auta. Ten je tiez k nezaplateniu uz sa mi to dvakrat. Raz ked mi chceli ukradnut alu disky a druhykrat ked otvorili auto ale neodisli lebo ho nestihli odpojit:) Potom som radsej auticko na par dni odsavil inam a odvtedy je pokoj!Takze tolko moje skusenosti so zabezpecenim myslim si ze viac sa neda robit!
A samozrejme mam este dvojcestny alarm, ktory by mi signalizoval narusenie auta. Ten je tiez k nezaplateniu uz sa mi to dvakrat. Raz ked mi chceli ukradnut alu disky a druhykrat ked otvorili auto ale neodisli lebo ho nestihli odpojit:) Potom som radsej auticko na par dni odsavil inam a odvtedy je pokoj!Takze tolko moje skusenosti so zabezpecenim myslim si ze viac sa neda robit!
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92kW SPORT
Zdravím, bud klidný. Opravdu se z 90ti procent kradou Octavie a Fabie, už ani ty VW moc nejedou teďka, ještě loni se kradly hlavně Škodovky, VW a luxusní Audi a BMW ale teďka se lapkové zaměřují už jen na Octavky a Fabie, asi na ně mají lepší odběr
Gord - zeptej se RomanaK jak jsem si upravil svoji astru.... - a to mam auto se vsim co do astry jde.... Jen ji ted jiz nikdo nechce ukrast (a to je i pojistene)
Astra GTC 1,9 (110kW)
Ukradena Astra? To se asi stane jen v pohadce
To spis vykradena. To se me bohuzel uz stalo.
To spis vykradena. To se me bohuzel uz stalo.
ak by si niekto zasadpl na tvoju astru tak by ti nepomohlo ani keby si v nej spaval. aj tak by ju ukradli.
na zabezpecenie som mal aj ja ten dvojcestny alarm-dobra vec aby si vedel co sa deje s autom a plus niejaky tajny vypinac.
na zabezpecenie som mal aj ja ten dvojcestny alarm-dobra vec aby si vedel co sa deje s autom a plus niejaky tajny vypinac.
neberte zivot vazne aj tak z neho nevyviaznete zivy
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi