Opel Astra Caravan - pepcco146
Re: Opel Astra Caravan - pepcco146
vyzera to super...ja tiez mam v plane asi 2cm na kolo....posielaju aj na SR....kolko ta to vyslo spolu aj s dorucenim?
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI-Z19DTH
- Reklama
Dík. Posielajú aj na Slovensko. Vyšlo ma to niečo pod 120 eur. 4ks podložiek a 20 skrutiek dĺžky 5 cm.
Opel Astra H Caravan 1,9 CDTi, 88 kW, 16V, OPC line 1
Tak máme vymenené čelné sklo, lebo staré z ničoho nič prasklo a tiež máme vymenenú remenicu a klínový drážkový remeň. V registri chýb stále jedná a tá istá chyba a to 161450, niečo spoločné s imobilizérom, ale inač (musím poklopať ťuk, ťuk) auto šlape, dúfam, že mu to dlho vydrží. Máme teraz 140000km, tak dúfam a verím, že ešte raz toľko vydrží!
Jake jsi daval sklo a kolik to stalo pokud to neni tajne?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
milosh:vim ze sklo na gtc je jine ale kdyz mi ho menili tak jedine znacka pilkington a cena v servisu okolo 11 tisic komplet zadelaní,mel jsem to pres pojistku...
Opel Astra OPC
Uz jsme to tady probirali to vim ale mate nekdo sklo s pruhem nahore? nechaval jsem si ho dat na astru g a tady bych ho taky rad mel
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Dával som obyčajné, také ako som mal predtým. Cez poistku to vyšlo komplet 400 eur.
Opelko má nové turbo. Dúfam, že vydrží oveľa viac ako to pôvodné. Popritom vymenený olej a všetky filtre. Po mesiaci konečne jazdíme.
máš to krásně sladěný! jakou značku spreje si použil na ty kola? taky uvažuju, že je stříknu na tmavo
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Ja by som ich sprejom urcite nestriekal
Nalakovat pistolou!
Nalakovat pistolou!
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK