Astra OPC 2.0T Arden blue :o)
Re: Astra OPC 2.0T Arden blue :o)
...a je ďábelské stádečko v stajni! Podkuté na poctivých 225-kách a so zvukom zúrivej šelmy!
Stenley blahoželám a k výletom s prítulkou porozmýšlajte pridať aj: http://www.driversweb.cz/auta/Porsche/Ostatni_BKY/297
Stenley blahoželám a k výletom s prítulkou porozmýšlajte pridať aj: http://www.driversweb.cz/auta/Porsche/Ostatni_BKY/297
Astra GTC 1,6 turbo / EDS-Motorsport 235PS/330Nm, 2.5"Downpipe, AMA intercooler & catback exhaust, Bailey blow-off, Walbro Benzinpumpe, Quaife LSD, Eibach Pro kit, Whiteline RARB, EBC groove discs + cooling ducts
- Reklama
muj sen
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Tiško závidím.........
Fantastické auto a výber. Odborníci nášho webu Ti super poradili........
Veľa emocionálne prežitých km .......
Fantastické auto a výber. Odborníci nášho webu Ti super poradili........
Veľa emocionálne prežitých km .......
Caravan, 1,9 CDTI 88 kW, 5,5 l / 100 km. EGR OFF:-)
Náádhernej kousek, myslím že o takovéto sní více z nás Vítej a ať slouží a dělá radost
Pekné Nech slúži.
Tak ďalšie GTC, koľko nás už je 13?
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
já mám rozumnou přítelkyni, která ví, že by mi ji stejně nerozmluvila navíc ona si koupila praktickou nákupní tašku, tak pohoda.. ale EVO je taky mazec kára, na to bys manželku utáhnulmaťo píše:Môj sen (okrem lanceru eva) tiše závidím, ale manželka je moc praktická, nedala sa presvedčit.
koukal jsem na to, i jaká squadra se tam chystá, leč musim teď investovat ještě do bytu, jelikož jako svobodný mládenec, nemám zařízenej byt pro dva, tak letos to asi finančně nezvládnu, ale příští rok, pokud něco takového bude, určitě pojedu.. aspoň budu mít čas se s autem seznámitCandyX píše:...a je ďábelské stádečko v stajni! Podkuté na poctivých 225-kách a so zvukom zúrivej šelmy!
jinak všem Vám děkuju za přání.. to auto vypadá jako nový, nikde škrábanec, ani na kolech! předchozí majitel se o něj fakt neskutečně staral, tak hlavně motor aby sloužil dobře.. fotky určitě budou, jen co se udělá lepší počasí, dneska prší a je ještě hůř než včera pro mě taková větší vada na kráse je dost malá nádrž, včera mi to spolklo 47litrů a dneska abych tankoval znovu trochu jsem byl zvědav na spotřebu a když jedu fakt opatrně, tak Doksy - Děčín 6,9L/100km ale ten motor je fakt neskutečnej! na 4.. v pohodě během chvíle 6 aut, akorát si člověk musí uvědomit, že tam najednou má 170.. to auto dost klame.. a můj předchozí FoFo II s 108k takhle nejezdil těším se na nějaký sraz Háček, abych Vás trochu poznal a vyměnil zkušenosti a dojmy
doufám, že nás ještě pár přibyde, to auto je prostě nádherný!Kesi píše:Pekné Nech slúži.
Zavist....nic jinyho nejde rict..ale jen v dobrym samozrejme .. gratuluju at slouzi
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006