Astra OPC 2.0T Arden blue :o)
Astra OPC 2.0T Arden blue :o)
dnes v 13:08 jsem se stal štastným majitelem astričky, tak doufám, že mi bude taky dobře sloužit děkuju za rady vojtovi, romanovik a především mariánovi za cenné rady ohledně výběru modelu, rozhodlo srdce a zvuk motoru bohužel dnes bylo velmi špatný počasí, tak vkládám zatim jen jednu fotku, kde je autíčko už u baráku v noci, kdy jsem se s přítelkyní vrátil z projížďky postupem určitě pár fotek přibyde, tak se omlouvám za mizernou kvalitu
- Reklama
-
Re: Astra OPC 2.0T Arden blue :o)
Co dodat... moc pekna krasavice... a co teprv to svezeni... vitej a at dobre slouzi...
pekny kusok,nech dobre sluzi
Astra H Cosmo Z14XEP,zlatá metalíza
Moja astra: https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... iova+astra
Moja astra: https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... iova+astra
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Chcelo by to viac fotiek, zatial chvalim za vyber OPC s AFL svetlami!
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
no ano tak take nieco by som aj ja bral. Hlavne s tym motorom to musi byt riadne delo.
raketaaaaaaaa!!!!
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
krasne auticko
daj este neake foto....
daj este neake foto....
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI-Z19DTH
Môj sen (okrem lanceru eva) tiše závidím, ale manželka je moc praktická, nedala sa presvedčit.
Astra H 1,9 cdti,Eibach pro kit