pracuji, pracuji

– nyní dokončuji návrh elektrického schématu a během dvou týdnů bych rád udělal návrh plošného spoje a zadal jeho výrobu. Poté bude následovat tvorba firmwaru pro řídící mikropočítač.
Trošku jsem se zdržel s hledáním kvalitního a spolehlivého konektoru OBDII a s mechanickým provedením modulu teploměru. Teploměr bude možné strčit do Astry-H a Vectry-C, ale ne do Zafiry-B, tam bude muset být vyřešeno trošku jinak a hlavně se bude muset případný zájemce vzdát popelníku. Další čas mi stála optimalizace zapojení z pohledu spotřebovávaného klidového proudu – v diag. zásuvce je 12V stále, takže modul musí mít v neaktivním stavu velmi malý odběr (bude pod 0,5 mA).
No a další čas jsem strávil s úpravou zapojení tak, aby zařízení mohlo případně projít homologací, ale toto je zatím dost utopie a mám nepříjemný pocit, že na homologaci toto zařízení také skončí – udělám pár kousků, ty „pokoutně“ udám a konec.
Z pohledu EMC (minimálně) by teploměr měl vyhovovat požadavkům GM na el. zařízení (norma GMW3172 General Specification for Electrical/Electronic Components – Environmental/Durability), ale prokázat to nebude prakticky možné…. o tom ale někdy příště