Nevím, jestli u Kamila, ale v Popkovicích to bylo (viz http://www.turba.cz). Mám se už dopředu obávat dalších problémů?denny píše:No a polská ruka u Kamila v Popkovicích se pustí do všeho.Jen ho nevyváží\proto jej renomované firmy nedělají\.
Zafira 1.9 CDTI 88kW - bílý kouř
- CZBigBanana
Re: Zafira 1.9 CDTI 88kW - bílý kouř
Zafira B 1.9 CDTI 88 kW
- Reklama
teraz som si vsimol tu tvoju SPZ
Nemusíš se bát.Občas se něco rozsype,ale přistupují k to mu rozumně.Tyhle turba prostě renomované opravny nedělají,takže ti nic jiného nezbývá.V Holicích je to to samé,jen ještě dráž.U Kamila proto,že majitel je Kamil Angr a známe se asi 20let.CZBigBanana píše:Nevím, jestli u Kamila, ale v Popkovicích to bylo (viz http://www.turba.cz). Mám se už dopředu obávat dalších problémů?denny píše:No a polská ruka u Kamila v Popkovicích se pustí do všeho.Jen ho nevyváží\proto jej renomované firmy nedělají\.
- CZBigBanana
Tak už to bude týden, takže už je čas na další potíže. Že by mi nebylo souzeno mít auto podle mých představ?
Nemáte někdo tip, kde by na Pardubicku dobře a za rozumné peníze dokázali opravit několik šrámů na laku? Dnes jsem měl auto zaparkované asi hodinu na jednom sídlišti a bohužel to odnesl pravý zadný blatník a, z mého pohledu trochu nepochopitelně, klika pravých zadních dveří. Nic není prohnuté ani prasklé. Ani šrámy to nejsou nijak hluboké, ale jsou tam a já je tam nechci
Nemáte někdo tip, kde by na Pardubicku dobře a za rozumné peníze dokázali opravit několik šrámů na laku? Dnes jsem měl auto zaparkované asi hodinu na jednom sídlišti a bohužel to odnesl pravý zadný blatník a, z mého pohledu trochu nepochopitelně, klika pravých zadních dveří. Nic není prohnuté ani prasklé. Ani šrámy to nejsou nijak hluboké, ale jsou tam a já je tam nechci
Zafira B 1.9 CDTI 88 kW
Obrať se na dennyho, kousek od něho je lakovna..
No jo, klasika Áčka. Nejsmutnější je, jak krásně fungujou, přitom je toho na nich na netu takový kvanta... Nejlepší je koupit auto u dealerů. Ojetiny mají a většinou mají v systému i kompletní historii vozu. Když jsem kupoval Vectru, tak jsem věděl i jakej den se u toho auta dělalo kompletní čištění interiéru. A hlavně, dealerství se k tomu nemůžou postavit zády.
EDIT
Ještě mě napadlo. Kolik stojí 10 minut googlovat. Myslim ze dneska uz kazdej ma pristup na net. A bohuzel dnesni svet je takovej, ze chytri (vychcani) vydelavaj na hloupejch (neinformovanejch) / nemyslim to zle, ale je to tak.
EDIT
Ještě mě napadlo. Kolik stojí 10 minut googlovat. Myslim ze dneska uz kazdej ma pristup na net. A bohuzel dnesni svet je takovej, ze chytri (vychcani) vydelavaj na hloupejch (neinformovanejch) / nemyslim to zle, ale je to tak.
Opel Vectra C Caravan 1.9 cdti 88 kW Elegance `08
- CZBigBanana
No, jak už jsem psal, do AAA mě přivedly pozitivní zkušenosti mé rodiny i blízkého okolí (kamarádů, příbuzných). Bohužel, zřejmě jsou to všechno "vyjímky potvrzující pravidlo".
Zafira B 1.9 CDTI 88 kW