Benzin vs. diesel :)
Re: Benzin vs. diesel :)
tak tak,ja najazdim na benzine tak do 20 tis km rocne,ak by som jazdil viac,idem tiez do diesela.Hotovo
Astra H Cosmo Z14XEP,zlatá metalíza
Moja astra: https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... iova+astra
Moja astra: https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... iova+astra
- Reklama
- Georgeisin
120 na 4ku se sluchátkama je celkem pohodový cestováníJuray píše:No nevim jestli je nafták při těch 2000otáčkách co při těch 120 točí hlasitější než vytočenej benzín na 4kumilosh píše: hlavne ja si muzu i s dalsima cestujicima povidat a nemusim rvat jako ty co jedes v traktoru
Astra H Caravan 2008 1.7 CDTI 74 KW chip 89 KW
Můj definitivně poslední příspěvek v tomto vlákně. Ještě jednou opakuji: všechny mé předchozí auta byly benzíny, nikdy jsem nebyl žádný "traktorový fetišista" a po dieselu netoužil, jenže Zafira v benzínu prostě nedává žádný smysl ! Konfigurace kterou mám by v benzínu nebyla možná.U auta byla podmínka a to automatická převodovka, k benzínu jsem mohl mít buď předpotopní 4-stupňovou (myslím že k 2,2 direct) nebo ucukaný EasyTronic (k 1.8). Benzín v automatu v Zafiře žere podle spritmonitoru nějakých 8,7 v průměru ! Benzínovou Zafiru v automatu musíš hledat, zatímco z dieselových 1,9 (88 kW) si můžeš vybírat ! Oni totiž ti hloupí Němci a Rakušáci to taky jak na potvoru kupují hlavně v naftě. Nepíšu tady o Astře hatch, caravan a GTC - píšu hlavně o Zafiře, u které dělá dost i odpor velké čelní plochy. No a to je všechno co jsem k tomuto naprosto stupidnímu tématu chtěl dodat. ...a Miloši, musím si rýpnout, ale někdy mám fakt pocit že máš nějaký problém
Doufám že od admina nedostanu BAN
Doufám že od admina nedostanu BAN
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Nene, problém nemá, jako jsem ho neměl já, když jsem celý život jezdil s beněm a pak zkusil CDTI, pravda - měl jsem TDčka (stařičký diesly),ale ty nepočítám a už benzín nechci (zatím) ........ale milosh na to jednou přijde sám, jen to chce čas....hombre_71 píše:a Miloši, musím si rýpnout, ale někdy mám fakt pocit že máš nějaký problém D
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
No Pavle,líp bych to nenapsal,opravdu je to naprosto stupidní téma...
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Ok ja to smazu, obcas mam pocit ze to tady ozivim ale ne vzdy dobre
ted uz mam garaz takze mozna i ja nekdy cuchnu k nafte ale to mi nekdo musi tu dyzlovou automatickou zafiru/hacko pujcit
Ale stejne to vidim tak ze pokud nenajedu rocne 30 a vic tisic naftak nema cenu.
ted uz mam garaz takze mozna i ja nekdy cuchnu k nafte ale to mi nekdo musi tu dyzlovou automatickou zafiru/hacko pujcit
Ale stejne to vidim tak ze pokud nenajedu rocne 30 a vic tisic naftak nema cenu.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Mě jeden naftovou Astru půjčil a já ř íkám ne. To bylo úplně obyčejný nudný auto. Mé dojmy
heh no proti tvymu bude vsechno liny
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ale nejde jen o ten výkon, ale i o ten zvuk, věřim, že vytočená 1.6 bude mít "hezčí, zajímavější" zvuk než nafta
Jasne ze jo, jenze proste nejezdime za 5