Benzin vs. diesel :)
Re: Benzin vs. diesel :)
Mno Miloshi tak nějak nevím,ale Tvoje otázka,co Nás na těch naftácích tak láká ve mně evokuje otázku,co Tebe tak strašně vzrušuje na tom Tvým zastaralým čtyřrychlostním automatu
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
- Reklama
Mno, zdražování benzínu mě donutilo, uchýlit se k obyčejnýmu Naturalu 95 (doteď jsem vždy šahal po Careře95). Nafťáci maj prostor se mě smát, že takovou otázku řeším . Jinak tuta nádrž byla vyčerpána se spotřebou 8,2l, tedy jsem ujel 610km. To není tak zlé...
...jo, jo, jako odpůrce dieselu Milda nikdy nepozná co to je pořádný, moderní šestistupňový automat. Ještě že jsi mu to Ivo připomněl !oblhut píše:....co Tebe tak strašně vzrušuje na tom Tvým zastaralým čtyřrychlostním automatu
Mno, co jsem na netu sjizdel diskuse pred koupi tak mi byl ten stary automat doporucovan protoze je vlastne dlouho vyrabeny a tim padem overeny, ne jako ty novejsi prevodovky. jezdim prevazne jen mesto a tam mi staci i ty stupne 3
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak to asi doporučovali nepřátelé ,bo například v článku Astra H -překročila vlastní stín,který jsi mimochodem na web umístil se píše(a nejen tam)obloukem se vyhněte zastaralému čtyřrychlostnímu automatu,který zcela zabíjí čipernost motoru a na dálnici rapidně zvyšuje spotřebu
...zatímco ta moje almara si na dálnici šoupne "za šest", tempomat, 120, a svištíme si se spotřebou pod 6 litrů
...a vo tom to je Ještě bych si závěrem dovolil jednu citaci z výše uvedeného článku.Z dieselů je vůbec nejlepší osmiventilová verze 1,9cdti s výkonem 88kw(Z19DT)....
souhlas oblhut 8 ventilu je levnejsi nez 16ct a rekl bych ze vykonove je to tak akorat nerve to rizeni z rukou a predjizdet se s tim da slusne.....
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
...však proto ho máme pod kapotou, ne ?