Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Mazec, vůbec nic není vidět
- Reklama
Dnes jsem konecne po 7 letech co bydlim v Usti sehnal garaz, je jen par metru od baraku coz je super, konecne skonci ranni telocvik v podobne skoro celozimniho skrabani a zametani auta
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
to gratuluju, já o garáž zatím přišel ale mám alespoň přístřeší
To je radost, co ? Mezi námi, kolik taková garáž v Ústí koštuje ? Já v tý naší "prdelce" před lety platil 700,- měsíčně , Chvála bohu už mám vlastní, sice asi 300m od baráku, ale i tak jsem nadšený. Garáž je prostě garáž.
Tak to Mildo gratuluju ke garazi
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Hombre, cena je temer stejna jako pred lety u tebe jen o 30kc mesicne min
Coz je super protoze jinak litr nebo i vic neni problem a hlavne vse dal nez ta moje
Jarousi dik, stav se nekdy, mista pro 5-6 aster pred tema garazema je dosti
Coz je super protoze jinak litr nebo i vic neni problem a hlavne vse dal nez ta moje
Jarousi dik, stav se nekdy, mista pro 5-6 aster pred tema garazema je dosti
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak to jsou teda pálky, co chtějí za pronájem. To vidím, že když máme garáž ve vlastnictví, tak je to výhra..
Opel Astra H 1.4 16V, r.v. 04/2008
Naše Astra 1.4, 2008
Naše Astra 1.4, 2008
No nez koupit novou za 200 to radsi budu platit 7 kil a budu rad
No vida, garáž, tak to se Ti na auto můžem vrhnout a hezky v teple začít tunit
No nejdriv probehne uklid, vymeteni pavucin atd Ale klido se stav, budu tam asi casto