Sada reproduktorů - Pioneer TS-Q172C
Re: Sada reproduktorů - Pioneer TS-Q172C
ved ok, v tom sa zhodneme
Astra H Cosmo Z14XEP,zlatá metalíza
Moja astra: https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... iova+astra
- Reklama
Tak repro na cestě ,ale uvažuju ještě o vytlumeni dveři když už to rozdělam ,myslim že by se uroven jeste zvysila ,delaliste nekdo i toto ? Dynamat jako tlumici mat.je dost drahej tak zvažuju co použiju za matroš, jestli mate někdo zkušenost tak pište..........
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
Ja som na Fku dával samolepiace asfaltové pláty (kúpené v predajni autorádií). Aj dnes po cca 8 rokoch majú tie dvere iný zvuk aj pri zatváraní
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
No mě se spíš jedná o to jestli se to oplatí jestli ten rozdíl zvuku bude znatelný o proti bez toho ............
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
ja sa chystam dat STP Gold.
Kvalitativne je to podobne Dynamatu. Dal som to do kufra na ibize a bolo to citelne.
Kvalitativne je to podobne Dynamatu. Dal som to do kufra na ibize a bolo to citelne.
neberte zivot vazne aj tak z neho nevyviaznete zivy
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
To: martini
Ahoj, já jsem ty dveře olepoval. Použil jsem na to Tecsound 3mm s hliníkovou folií. Dělá se s tím perfektně, lepí to jak čert a v porovnání s dynamatem (který jsem také zkoušel) je pro mě jasná jednička tecsound (cenou, funkčností). Pokud chceš vylepšit akustickou pohodu v autě (odstínit hluk z venku) polep jen vnější plech dveří (odmastit, ale vosk nechat kde je). Pokud to chceš udělat kvůli ozvučení, aby to za něco stálo, musíš utěsnit (akusticky odstínit) celý prostor vnitřku dveří. Já jsem to řešil tak, že jsem olepoval montážní páskou (stříbrná, 50 metrů je akorát ) + tecsound na všechny otvory ve vnitřní výztuze dveří (otvory, kterými se dostaneš na mechanizmus stahování skla). Subjektivně můžu říct, že to pomohlo hodně. Stáhl jsem korekce na basech z +8 na +2, což si dovolím tvrdit, není jen proto, že jsem se s tím tak piplal . Za nějaký čas shodím tapec na jedněch dveřích a provedu kontrolu, zda to nedělá neplechu. U odstrojení tapecu budeš proklínat i svoje prarodiče, ale po zhodnocení výsledku můžu říct že to za to stálo. Měj se.
Ahoj, já jsem ty dveře olepoval. Použil jsem na to Tecsound 3mm s hliníkovou folií. Dělá se s tím perfektně, lepí to jak čert a v porovnání s dynamatem (který jsem také zkoušel) je pro mě jasná jednička tecsound (cenou, funkčností). Pokud chceš vylepšit akustickou pohodu v autě (odstínit hluk z venku) polep jen vnější plech dveří (odmastit, ale vosk nechat kde je). Pokud to chceš udělat kvůli ozvučení, aby to za něco stálo, musíš utěsnit (akusticky odstínit) celý prostor vnitřku dveří. Já jsem to řešil tak, že jsem olepoval montážní páskou (stříbrná, 50 metrů je akorát ) + tecsound na všechny otvory ve vnitřní výztuze dveří (otvory, kterými se dostaneš na mechanizmus stahování skla). Subjektivně můžu říct, že to pomohlo hodně. Stáhl jsem korekce na basech z +8 na +2, což si dovolím tvrdit, není jen proto, že jsem se s tím tak piplal . Za nějaký čas shodím tapec na jedněch dveřích a provedu kontrolu, zda to nedělá neplechu. U odstrojení tapecu budeš proklínat i svoje prarodiče, ale po zhodnocení výsledku můžu říct že to za to stálo. Měj se.
ja som praveze nepocul o tecsound dobre veci...a to od ludi,ktori sa v tom fakt vyznaju,tak neviem. to martini:myslim ze vytlmenie pri tychto repro je zbytocne..,chcelo by to trosku inu aparaturu + zosik,aby sa to vyplatilo.
Astra H Cosmo Z14XEP,zlatá metalíza
Začal mi rezonovat reprák za řidičem. Chrchle to jak když někdo blije. Takže je čas si je taky pořídit
Nevíte někdo, jak se dostanu k zadnímu repráku v GTC?
Nevíte někdo, jak se dostanu k zadnímu repráku v GTC?
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Dík, ale nevím, kde začít, když mají šroubky tak hezky schovaný