Co chystate na novou sezonu?
Re: Co chystate na novou sezonu?
Nikos, proc myslis? Video netreba, proste me to jeho posledni album bavi, texty super hudba taky
Jinak jsem teda spis na tanecni music ale obcas si nejaky "cernossky" poudacky taky poslechnu
Jinak jsem teda spis na tanecni music ale obcas si nejaky "cernossky" poudacky taky poslechnu
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
milos pohodaaa,kazdy nech pocuva co sa mu paci,no nie? len toho rytmusa by som na teba netipoval,to je vsetko..mozno preto,ze uz si seriozna hlava rodiny .tot vse .ale uz sme v OT,tak koncim
Astra H Cosmo Z14XEP,zlatá metalíza
Moja astra: https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... iova+astra
Snad kazdy kdo ma rodinu a pres 30 nemusi byt povinne "dedek" v backorach ne?
V pohode, beru, to, dost lidi se divi ze uz v mem veku neposloucham dechovku
V pohode, beru, to, dost lidi se divi ze uz v mem veku neposloucham dechovku
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
som rad,ze to beries s humorom
Astra H Cosmo Z14XEP,zlatá metalíza
Pak uz ti nic jinyho nezbyva
ale rytmusa a jeho posledny album? Keby ten predtym tak este pochopim, ale tento? Snad na par veci ano, ale inac horsie ako predtym.
rytmus je vulgarne prasa
toho mam dost v robote , v kancli pri mne sedi jeden povodne vychodnar co nadava jak kocis, to mi staci ....
ale ked to niekto pocuva ja mu to neberiem ... kam by sme dosli keby boli vsetci depesaci a nikto metalista
v aute pink floyd pripadne nejaky rock ... na ukludnenie - pri soferovani je to treba
toho mam dost v robote , v kancli pri mne sedi jeden povodne vychodnar co nadava jak kocis, to mi staci ....
ale ked to niekto pocuva ja mu to neberiem ... kam by sme dosli keby boli vsetci depesaci a nikto metalista
v aute pink floyd pripadne nejaky rock ... na ukludnenie - pri soferovani je to treba
OPEL Vectra C 1,9 88kw 2007
OPEL Astra H caravan 1,6 77kw Z16XEP---- 2006---> ex
OPEL FRONTERA 2.2DTi 85kw ---- 1999 ---> ex
OPEL ASTA G caravan 1,6 74kw ----1999 ---> ex
OPEL VECTRA sedan 1,8 ??kw ----1991 ---> ex
OPEL Astra H caravan 1,6 77kw Z16XEP---- 2006---> ex
OPEL FRONTERA 2.2DTi 85kw ---- 1999 ---> ex
OPEL ASTA G caravan 1,6 74kw ----1999 ---> ex
OPEL VECTRA sedan 1,8 ??kw ----1991 ---> ex
Cd 30 je grc.... jediny slaby clanok v mojej astricke, ostatne vsetko vymenene, vytlmene ale zvuk je dobry ale mohol by byt aj lepsi chcelo by to cd 70, ale hold nie su bubaky.... za 2 tyzdne navsteva RomanK aspon ho prvykrat uvidim a dufam ze najdem jeho servis v Brne
Odstranenie dpf -filtra na to sa strasne tesim, vymena vsetkych kapalin, asi aj jednej kladky, a uvidime co este Roman a Jirka povedia co treba urobit, dufam ze uz nic. Ak nic tak moj sen je este chip od eds na 190 konikov a znizeny podvozok.
Odstranenie dpf -filtra na to sa strasne tesim, vymena vsetkych kapalin, asi aj jednej kladky, a uvidime co este Roman a Jirka povedia co treba urobit, dufam ze uz nic. Ak nic tak moj sen je este chip od eds na 190 konikov a znizeny podvozok.
Astra H 1,9 cdti,Eibach pro kit
- jour
- Kontaktovat uživatele:
kde si zohnal pneu za taku dobru cenu?andarey píše:tvcera prisli letne gumy Pirelli p7 205/55/R16 za 266e a uz som spokojny
Melanie - Astra Classic III. 5-dv. A16XER
Naposledy upravil(a) Samothe dne 05 bře 2011, 16:20, celkem upraveno 1 x.
Důvod: necituj poslední příspěvek,díky
Důvod: necituj poslední příspěvek,díky
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kw chip