Nadešel čas
Nadešel čas
Tak nadešel čas na nákup Astry.
Co říkáte na: http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt ... id=6810743
známej s BS auto spokojenej. Pokud máte jiné typy rád uvítám. pohybujeme se do 230 000 Kč
Díky
Co říkáte na: http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt ... id=6810743
známej s BS auto spokojenej. Pokud máte jiné typy rád uvítám. pohybujeme se do 230 000 Kč
Díky
už není
- Reklama
Re: Nadešel čas
ta se mi líbí a výbava je taky super šel bych do ní škoda že já nechci jít pod 1.8 obsah jinak bych ti jí ještě přebral ..
pozor pozor, příští tejden si ju nechám zvednout a známej se mrkne zespodu a uvidíme. Taky jsem přemýšlel o 1.8 ale 1.6 mi nevadíSamothe píše:ta se mi líbí a výbava je taky super šel bych do ní škoda že já nechci jít pod 1.8 obsah jinak bych ti jí ještě přebral ..
Ještě mě akorát štvou zrcátka že nejsou v barvě karoserie
už není
zrcátka už jsou maličkost k pozdějšímu dořešení .. já 1.6 mám teď a furt mi chybí výkon takže volba dalšího vozu je jasná
1.6 v H jezdí lépe než 1.6 G taková moje zkušenost. Taky jsem chtěl 1.8 a odradila mě vysoká spotřeba. Už teď jezdím za cca 9.5 až 10.5 a mít 1.8 tak jsem na 12 až 13
Opel Astra H SEDAN - Enjoy 1.6XER 85 kW, Silver lighthing, Tempomat atd ....
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
Ta tvoje spotřeba mě děsíFerdaXXL píše:1.6 v H jezdí lépe než 1.6 G taková moje zkušenost. Taky jsem chtěl 1.8 a odradila mě vysoká spotřeba. Už teď jezdím za cca 9.5 až 10.5 a mít 1.8 tak jsem na 12 až 13
už není
No jak to říct ..... se Samothem jezdíme jaksi svižněji než ostatní A ta spotřeba mě taky děsí. Ale za ta léta jsem si už zvyknul.
Tak to já nejsem taky žádnej kloboukář, ale s přítelkyní jezdím klidně a pomalu Je na rychlost hákliváFerdaXXL píše:No jak to říct ..... se Samothem jezdíme jaksi svižněji než ostatní A ta spotřeba mě taky děsí. Ale za ta léta jsem si už zvyknul.
už není
pokud s ní budeš jezdit rozumně tak se na mou spotřebu asi nikdy nedostaneš. Jezdím víceméně jen po Praze a taky hodně po kolejích
Jasný, ještě si budu muset nechat u RomanK dodělat tempomat, ještě že je z Brna jako jáFerdaXXL píše:pokud s ní budeš jezdit rozumně tak se na mou spotřebu asi nikdy nedostaneš. Jezdím víceméně jen po Praze a taky hodně po kolejích
už není