![Neutrální :|](./images/smilies/icon_neutral.gif)
po kolika měníte "kosti" (stabilizátory)?
Re: po kolika měníte "kosti" (stabilizátory)?
Vyzkoušej, já tam asi nacpu kus polystyrenu, nic jiného mne nenapadá.. ![Neutrální :|](./images/smilies/icon_neutral.gif)
![Neutrální :|](./images/smilies/icon_neutral.gif)
- Reklama
-
ahojte
mne menili kosti pred 3 tyzdnami...nabehal som az 2000 km s nimi... a....dnes po troch tyzdnoch uz tam mam opat nove, od RomanaK....a viete preco?......obaja sme krutili hlavami...neskutocneee.
dementi v Trnavskom servise OPEL...AUTOPELAs.r.o, montovali mi nove stabiliz.,zhrnuli pri dotahovani tesnenie,gumicku na oboch stranach....takze mi to tam cele veselo zhrdzavelo a klby,puzdra sa znicili
nech ziju PAT a MAT
mne menili kosti pred 3 tyzdnami...nabehal som az 2000 km s nimi... a....dnes po troch tyzdnoch uz tam mam opat nove, od RomanaK....a viete preco?......obaja sme krutili hlavami...neskutocneee.
dementi v Trnavskom servise OPEL...AUTOPELAs.r.o, montovali mi nove stabiliz.,zhrnuli pri dotahovani tesnenie,gumicku na oboch stranach....takze mi to tam cele veselo zhrdzavelo a klby,puzdra sa znicili
nech ziju PAT a MAT
ASTRA H Z19DTH - moja laska
práve preto som si ich radšej vymenil pred 2 týždňami sám
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
Tak to je MAX nezodpovednostBRANIK12341 píše:ahojte
nech ziju PAT a MAT
![Zlý :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Opel Astra Caravan 1.6 85 kw 2007 Enjoy Plus
Ja je menil pred rokem a mam pocit ze letos to bude chtit zase, najel jsem na nich od vymeny cca 10t km ![Smutný :(](./images/smilies/icon_e_sad.gif)
![Smutný :(](./images/smilies/icon_e_sad.gif)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Mildo jsem na tom stejně. Před rokem měněno a už zase rachot
To jsou ty naše za.... děravý silnice![Zvrácený :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
![Zlý :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
To jsou ty naše za.... děravý silnice
![Zvrácený :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
tak to je nejak skoro nie? na mojej astre boli prvy raz menene pri 110 tisic km,teraz ma nejakych 125 a pokoj...milosh píše:Ja je menil pred rokem a mam pocit ze letos to bude chtit zase, najel jsem na nich od vymeny cca 10t km
Astra H Cosmo Z14XEP,zlatá metalíza
Moja astra: https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... iova+astra
Moja astra: https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... iova+astra
To bude asi tím,že po mých zkušenostech jsou na Slovensku lepší silnice než v Česku ![Smutný :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
![Smutný :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Nevím, jestli je někdo měnil, ale od koupě mám najeto cca 15k km a nic netluče. Celkem najeto cca 135k km.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
Ahojte. Jednoduchý návod ako takmer s istotou zistiť vadné tyčky stabilizátora je nasledovný: Potrebujete ešte jedného človeka "húpača". Keď chcete zisťovať tyčku na vodičovej strane, tak sa zohnite pod auto, uchyťte tyčku stabilizátora najskôr za spodný kĺb a pritom nech na spolujazdcovej strane sa "húpač" snaží akoby v mieste závesu kolesa prepružovať tlmič- striedavo tlačí hore a dolu v mieste nad spolujazdcovým kolesom. Následne vyskúšajte rovnakým spôsobom aj horné uloženie tyčky stabilizátora a to isté aj na druhej strane. Obecne platí, že keď na kĺboch tyčky sú zhrnuté gumové prachovky, tyčka vydrží asi 1/5 životnosti. Ja sám mám momentálne na aute 98tis km tachometrických a už sa mi ozývajú tyčky. S výmenou netreba váhať, lebo zvýšené vôle nielenže otravujú uši,ale taktiež vytvárajú rázy, ktoré sa šíria po celej náprave a tým nijako nepomáhajú napríklad spodným guľovým čapom alebo axiálnym tiahlam riadenia.
Opel Astra H caravan,1.9CDTi Z19DT 88kW,M6,Cosmo black,Sport