po kolika měníte "kosti" (stabilizátory)?
Re: po kolika měníte "kosti" (stabilizátory)?
Vyzkoušej, já tam asi nacpu kus polystyrenu, nic jiného mne nenapadá..
- Reklama
-
ahojte
mne menili kosti pred 3 tyzdnami...nabehal som az 2000 km s nimi... a....dnes po troch tyzdnoch uz tam mam opat nove, od RomanaK....a viete preco?......obaja sme krutili hlavami...neskutocneee.
dementi v Trnavskom servise OPEL...AUTOPELAs.r.o, montovali mi nove stabiliz.,zhrnuli pri dotahovani tesnenie,gumicku na oboch stranach....takze mi to tam cele veselo zhrdzavelo a klby,puzdra sa znicili
nech ziju PAT a MAT
mne menili kosti pred 3 tyzdnami...nabehal som az 2000 km s nimi... a....dnes po troch tyzdnoch uz tam mam opat nove, od RomanaK....a viete preco?......obaja sme krutili hlavami...neskutocneee.
dementi v Trnavskom servise OPEL...AUTOPELAs.r.o, montovali mi nove stabiliz.,zhrnuli pri dotahovani tesnenie,gumicku na oboch stranach....takze mi to tam cele veselo zhrdzavelo a klby,puzdra sa znicili
nech ziju PAT a MAT
ASTRA H Z19DTH - moja laska
práve preto som si ich radšej vymenil pred 2 týždňami sám
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
Tak to je MAX nezodpovednost Ja tam idem na tu zvolavaciu akciu. No teraz mam o lepsi spanok postaraneBRANIK12341 píše:ahojte
nech ziju PAT a MAT
Opel Astra Caravan 1.6 85 kw 2007 Enjoy Plus
Ja je menil pred rokem a mam pocit ze letos to bude chtit zase, najel jsem na nich od vymeny cca 10t km
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Mildo jsem na tom stejně. Před rokem měněno a už zase rachot
To jsou ty naše za.... děravý silnice
To jsou ty naše za.... děravý silnice
tak to je nejak skoro nie? na mojej astre boli prvy raz menene pri 110 tisic km,teraz ma nejakych 125 a pokoj...milosh píše:Ja je menil pred rokem a mam pocit ze letos to bude chtit zase, najel jsem na nich od vymeny cca 10t km
Astra H Cosmo Z14XEP,zlatá metalíza
Moja astra: https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... iova+astra
Moja astra: https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... iova+astra
To bude asi tím,že po mých zkušenostech jsou na Slovensku lepší silnice než v Česku
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Nevím, jestli je někdo měnil, ale od koupě mám najeto cca 15k km a nic netluče. Celkem najeto cca 135k km.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
Ahojte. Jednoduchý návod ako takmer s istotou zistiť vadné tyčky stabilizátora je nasledovný: Potrebujete ešte jedného človeka "húpača". Keď chcete zisťovať tyčku na vodičovej strane, tak sa zohnite pod auto, uchyťte tyčku stabilizátora najskôr za spodný kĺb a pritom nech na spolujazdcovej strane sa "húpač" snaží akoby v mieste závesu kolesa prepružovať tlmič- striedavo tlačí hore a dolu v mieste nad spolujazdcovým kolesom. Následne vyskúšajte rovnakým spôsobom aj horné uloženie tyčky stabilizátora a to isté aj na druhej strane. Obecne platí, že keď na kĺboch tyčky sú zhrnuté gumové prachovky, tyčka vydrží asi 1/5 životnosti. Ja sám mám momentálne na aute 98tis km tachometrických a už sa mi ozývajú tyčky. S výmenou netreba váhať, lebo zvýšené vôle nielenže otravujú uši,ale taktiež vytvárajú rázy, ktoré sa šíria po celej náprave a tým nijako nepomáhajú napríklad spodným guľovým čapom alebo axiálnym tiahlam riadenia.
Opel Astra H caravan,1.9CDTi Z19DT 88kW,M6,Cosmo black,Sport