Astra H web
Re: Astra H web
Logo bylo to posledni co jsem na tomto foru delal kdyz jsem ho vytvarel ale pravda ze bez nej to ted uz neni ono teda ted uz zase jo
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Miloshi to je jiný kafe .... co kluci THX
Opel Astra H SEDAN - Enjoy 1.6XER 85 kW, Silver lighthing, Tempomat atd ....
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
Najá, já už v tom obrázku vidím zas tu mou Já už jsem spokojený
Takže ty si mluvil sám o soběSamothe píše:njn kluci první se vám fotka nelíbila a chtěli jste jinou nebo logo a když je logo tak chcete zpět původní fotku
je fakt že je to jak pěst na oko jak Ferda psal,ale stačilo by to sladit celé do modra jak jé ta lišta a mělo by to být ok si myslím,ale je mi to jedno
Opel Astra H SEDAN - Enjoy 1.6XER 85 kW, Silver lighthing, Tempomat atd ....
jj, zase doma:-), tohle je jiný kafe
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nevím no!Mě se nelíbí ani jedno!Ani ta fotka a ani to logo!Možná by vypadalo to logo líp kdyby mělo ten modrej podklad pod celým ,jak psal Samothe!Ale zase nechápu proč tam zase cpát nazpět tu starou fotku co tam byla!Proč tam nedat nějakou jinou a hezčí,když už se do toho drbe!Už se to tu řešilo na straně 2!
Na géčku to tomu logu sluší!Takže si myslím ,že kdyby se dopilovalo to naše,tak by to nevypadalo zle!
Ale jak chcete!je mi to vcelku fuk jestli tam bude obrázek nebo logo!Ale dal bych rozhodně jinej obrázek
Na géčku to tomu logu sluší!Takže si myslím ,že kdyby se dopilovalo to naše,tak by to nevypadalo zle!
Ale jak chcete!je mi to vcelku fuk jestli tam bude obrázek nebo logo!Ale dal bych rozhodně jinej obrázek
Jsem pro, každý měsíc jiná barva, teď by mohla být tmavá modrá . Mě se na tom kresleném nelíbily ty modrý světla...
Taky by se mohly střídat jednotlivý modifikace z profilu...
Taky by se mohly střídat jednotlivý modifikace z profilu...
Co se ti na ní nelíbí? Je to pěkné - přesně tak vypadá moje Atsřiště zepředuSamothe píše:mě se nelíbí moc obyč ale když je většina pro ...
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tak ja chci obrázek astry,která vypada stejne jak ta moje. uplne jedno jak to auto vypada.klidne at je jak to vaše ale z jinyho úhlu nebo tak.ale tady ten obrázek se mi taky nelíbí.