Byl? Jak jsi to vyřešil, zalils to všechno herlkulem, aby se to nehejbalo?Gord píše:to byl můj případWerewolf píše: Já mám v kufru jen výbavu a to v takový těsný taštičce Leda pod rezervou vercajk... To je možný
TLMICE
Re: TLMICE
- Reklama
Chlapi potrebuju poradit,
Chcel by som zniženie astry podobne ako ma Dark, jen pruziny. Otazka je co na to povie ids? Nebude to nejak vadit? Bude vsetko fungovat ako ma? Kolko podla vas vydrzia tlmice a ci viete kde zohnat lacnejsie ako su v opli kde stoja okolo 300 eur jeden?
p.s trosku viac otazok ospravedlnujem sa.
Chcel by som zniženie astry podobne ako ma Dark, jen pruziny. Otazka je co na to povie ids? Nebude to nejak vadit? Bude vsetko fungovat ako ma? Kolko podla vas vydrzia tlmice a ci viete kde zohnat lacnejsie ako su v opli kde stoja okolo 300 eur jeden?
p.s trosku viac otazok ospravedlnujem sa.
Astra H 1,9 cdti,Eibach pro kit
Nepomohlo, ale zdá se mě, že to jde od kufrovejch dvěří, zkusím si pohrát s dorazama...Gord píše:Neměl jsem dotáhnutý to kolečku uprostřed rezervy
Mal som podobný problém a bol to výstražný trojuholník v piatych dverách. Do púzdra som napchal kus handry a bolo po probléme. Viem nie je to elegantné riešenie, ale účinné.
Astra H Caravan 1.7 CDTi, 59 kW, r. v. 2005
Ahojte chlapci,
nakolko budem musiet menit zadne tlmice, zaujimalo by ma ake su tlmice (zadne a aj predne) od vyroby?
nakolko budem musiet menit zadne tlmice, zaujimalo by ma ake su tlmice (zadne a aj predne) od vyroby?
MAZDA 3, G120, Titanium Flash, RT, 2014
ex Opel Astra H 1,4 16V 2005
Jo tak to me taky, nevim jak u H, ale u astry G puvodni byly rekl bych celkem tvrdy, po vymene za plynokapalinove KYB je jizda komfortnejsi Ale jak rikam, to je u gecka, na H jsem je jeste nemenil
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
A kde, resp. odkial sa mozem dozvediet, ake mam tlmice? Ked v uzasnych priruckach to nikde nepisu...
Pokiaľ dobre čítam tak máš tlmiče vybité. Skôr sa rozhodni aké tam chceš dať. Typ (športové, komfortné) značka (.....), cena (....) Je veľký výber musíš zadať kritériá
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Ja som obycajna baba - takze potrebujem take ake tam mam od vyroby. Preto sa pytam ake tam su od vyroby.
No a sportove urcite nechcem - nepotrebujem, aby mi z mliekarni tvaroh vytekal korbaciky pliest nebudem
No a sportove urcite nechcem - nepotrebujem, aby mi z mliekarni tvaroh vytekal korbaciky pliest nebudem