GTC 2.0T 147kW - Werewolf minulost
Re: Astra GTC - Werewolf
V testu měli menší sjízdnost než continentaly...
- Reklama
fantasticka volba a to este v tvojom rozmere nebudes chciet verit co vsetko, samozrejme pri spravnom tlaku a zaobchadzanim s plynom, ti dovolia s autom robit. S vydrzou je to vzdy o tom, ze cim viac "lepia" tym menej vydrzia. Nevidim dovod preco by nemali v plynulom pokojnom rezime vydrzat aj viac ako 30tisic. Ked si budes uzivat ich takmer anti-fyzikalne schopnosti tak pri mojom rozmere 215mm vydrzali na predku 14tisic.Werewolf píše:http://www.e-pneumatiky.cz/pirelli-pzer ... letni.html tohle na ně přijde. Umisťovaly se hodně vysoko v testech. Leda by přišla aktuální nabídka pneu na letošní rok. Asi se dá očekávat, že výrobci uvedou nové modely na jaře před tím než lidi začnou kupovat ne?
Astra GTC 1,6 turbo / EDS-Motorsport 235PS/330Nm, 2.5"Downpipe, AMA intercooler & catback exhaust, Bailey blow-off, Walbro Benzinpumpe, Quaife LSD, Eibach Pro kit, Whiteline RARB, EBC groove discs + cooling ducts
...a to se vyplatíWerewolf píše:... vydrzali na predku 14tisic.
Já myslím že super mě se to teda líbí
kola vypadají lépe než jsem si myslel,ikdyž se na černém gtc trošku ztrácejí,ale i tak good
Wolfe B O M B A
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
Jak píše Samothe
Ale jo, moc jsem tomu původně nevěřil, dobře vypadají
Ale jo, moc jsem tomu původně nevěřil, dobře vypadají
Sledoval jsem a lidi se ohlíželi