Opel 24 hodin !!!!!!
Re: Opel 24 hodin !!!!!!
Opel 24 hodin je 4.3 a 5.3.
- Reklama
Nevim co je pro tebe sportovni jizda ale nemyslim si ze je na tom zafira zase tak spatne, uz od zakladu je vcelku tvrda, jen kdyz ma diesel tak hodne tahne ze zatacky ale mel sem moznost jet se scenicem, novou galaxy a sharanem (ten byl starsi...minula generace) a ani jeden z nich na tom nebyl tak dobre jizdnima vlastnostma jako zafira..... myslim si ze mezi MPV patri mezi ty nejlepsi......
a spotreba neni takova ze by zruinovala prumernyho ceskyho cloveka
a spotreba neni takova ze by zruinovala prumernyho ceskyho cloveka
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Můžu jen souhlasit a potvrdit.Se Zafirou se dá jet sakra svižně,podvozek má výbornej,v zatáčkách drží,na dálnici i při rychlostech nad 160,což jsem teda zkoušel jen párkrát,neplave a pořád se dobře ovládá.Pro mě po téměř roce užívání je to skvělý rodinný auto,pohodlný,prostorný a navíc oproti jiným autům této kategorie pěkný.Jako minusy vidím nadměrný špinění,horší výhled přes A-sloupky(už jsem si zvykl).
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
On se clovek aspon kvuli tem A sloupkum nauci trochu vyklanet aby videl do krizovatky
A hlavne je tam podstatne vic prostoru nez v Astre a zvenku o tolik vetsi neni
A hlavne je tam podstatne vic prostoru nez v Astre a zvenku o tolik vetsi neni
No o tom prostoru nemůže být vůbec řeč,ten je bez diskuze luxusní Ale zase neříkám,že jedině Zafiru a nic jinýho Každý má jiný vkus,priority atd.A z venku opravdu není nějak obrovská,dokonce jak tu už někde psal tuším Hombre,je o 10cm kratší než Octavia
To se Vám to chválí, když máte diesel a předpokládám i s šestistupňovou převodovkou
S 1.6 benzínem to bude horší.
S 1.6 benzínem to bude horší.
No tak to je jasný,1,6 benzín do Zafiry je úplně mimo mísu a 1,8 103kw je na to auto taky slabá,bohužel.Měl jsem osobně možnost se s 1,8 svézt a fakt alespon pro mě o ničem,o spotřebě už vůbec nemluvě.Ale zase opakuju,co člověk,to názor,jsou i tady pokud vím někteří se Zafirou 1,8 a spokojení.Ještě si dovolím perličku,když jsem teprve uvažoval o koupi a obrážel Opel salony,tak konkrétně u Vika v Lučanech nad Nisou mě prodejce tvrdil,že 1,6 benzin(stáli jsme u ní)mě bude jezdit za 5,5l a fakt tomu věřil
- jour
- Kontaktovat uživatele:
podla mna sa ti do BA oplati prist. je to priamo z oplu, nemali by tam byt skryte vady ani pretocene kilometre (samozrejme si nemozes byt isty na 100%) a teraz som pozrel stranku a maju tam zo 5 kusov, vacsinou rocniky 2007 za 7400 EUR co uz je dobra cena.lukino033 píše:To je pravda ale asi vsetky su v Ba a ja mam najblizsi MaH v TN.
http://www.mah.sk/jazdene_all.htm
Melanie - Astra Classic III. 5-dv. A16XER
Mno ja mam s 1,6 ve vectre kolikrat problem se dostat pod 9 litru jak benzinu tak i oleje pomalu
Ta 1,6 je vazne slaboucka ale kdo by si kupoval takovyhle auto s 1,6......(nechci nikoho urazit), vetsina tech aut na trhu je stejne s dieselem.....
Ja tu taky nechci nikomu tu zafiru vnucovat ale trosku sem ji musel branit s tou sportovni jizdou
Jinak ano je to diesel a sestikvalt....pri 160 toci 3000/min takova optimalni cestovni rychlost do nemecka
Ta 1,6 je vazne slaboucka ale kdo by si kupoval takovyhle auto s 1,6......(nechci nikoho urazit), vetsina tech aut na trhu je stejne s dieselem.....
Ja tu taky nechci nikomu tu zafiru vnucovat ale trosku sem ji musel branit s tou sportovni jizdou
Jinak ano je to diesel a sestikvalt....pri 160 toci 3000/min takova optimalni cestovni rychlost do nemecka
Pozrel som ale ked som videl tu vybavu tak dovi,jour píše:podla mna sa ti do BA oplati prist. je to priamo z oplu, nemali by tam byt skryte vady ani pretocene kilometre (samozrejme si nemozes byt isty na 100%) a teraz som pozrel stranku a maju tam zo 5 kusov, vacsinou rocniky 2007 za 7400 EUR co uz je dobra cena.lukino033 píše:To je pravda ale asi vsetky su v Ba a ja mam najblizsi MaH v TN.
http://www.mah.sk/jazdene_all.htm