Opel 24 hodin !!!!!!
Re: Opel 24 hodin !!!!!!
Mrkni jen pro orientaci na Renocar Brno,tam mají několik skladovek H 1,4.
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
- Reklama
Hmm tak já tajně doufal, že by ty slevy mohly být ještě z těch akčních cen. To bych do koupě novýho šel. Ale pakliže to je pouze z těch "normálních" ceníkovek, tak to bych byl stále dost přes 300 tis. Takže to asi dopadne na jetinu.
Chtěl bych Astru III Clasic Caravan 1.6 85kw s metalízou, hagusama, kompjůtrem a mlhovkama a rádiem s MP3.
Chtěl bych Astru III Clasic Caravan 1.6 85kw s metalízou, hagusama, kompjůtrem a mlhovkama a rádiem s MP3.
Škoda Felicia Combi -> Opel Astra G Hatchback -> Opel Astra H Caravan 1.6 85kW voňavka 2011
Tak sme na to rovnako asi to bude ojetina.
A kdy se bude konat tato akce, že bych se svezl novu Astrou nebo Insignii?!
Astra H, Z19DTH, 2005
Pneuservis, autoservis, autodiagnostika. Nastavovací prvky časování rovodů pro většinu modelů značky Opel. Originální náplně, originální a aftermarketové díly se slevou pro členy tohoto fóra.
Pneuservis, autoservis, autodiagnostika. Nastavovací prvky časování rovodů pro většinu modelů značky Opel. Originální náplně, originální a aftermarketové díly se slevou pro členy tohoto fóra.
4.3 a 5.3
Díky
Astra H, Z19DTH, 2005
norinco,nevím odkud jsi,ale v tom Renocaru mají dvě 1,6-ky s tím co požaduješ až na ty hagusy za 339tis.
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
- jour
- Kontaktovat uživatele:
za 8- 8.5 tis. Eur maju jazdenky s priemerne 50 tis. km. Pozri importerov MaH a na ich strankach jazdenky. Ked som hladal svoju astru, tak tam mali same 1,4 a ja som chcel 1,6 tak som si nevybral.
Melanie - Astra Classic III. 5-dv. A16XER
To je pravda ale asi vsetky su v Ba a ja mam najblizsi MaH v TN.
Taky koukám po novém autě a nemůžu si vybrat. Novou Astru v kombíku jsem spočítal na 425 000 (se slevou od prodejce), starou na 350 000 (horší výbava). Projížděl jsem Megana i obě
Astry a žádné větší rozdíly jsem neshledal. Pro starší Astru s 1.6 motorem mluví jasně cena, sice má jenom pětistupňovou převodovku a horší interiér, ale bude se snadno udržovat (dva psi na palubě) a je to roky ověřené auto. Líbila se mi na prodejně Zafira, ale má vyšší spotřebu a nepřijde mi vhodná na svižnou jízdu, je to holt rodinné auto.
Nová Astra mě trochu zklamala - skvěle vypadá, ale uvnitř moc místa není, špatně se bude čistit (podsvětlená řadící páka je hezká, ale až se tam dostane prach), přes přední sloupky je horší výhled, dekl v kufru drží vodováha (kdo neviděl nepochopí ) a hlavně je moc těžká - 1,5 tuny potřebuje alespoň 1.4 turbo (výrobce to moc dobře ví a v ceníku je to vidět). Ale koukal jsem, že se najdou šílenci, co si to auto koupí s obyčejnou 1.4 , to musí být na dálnici požitek
Kdy je vlastně Opel 24 hodin ?
Neví někdo o předváděcí Astře kombi ?
Prolezl jsem všechny prodejce v ČR a nic. Háčkové Astry už nejsou a na nové je ještě brzy.
Starší Astra se teď montuje v Německu nebo Polsku ?
Astry a žádné větší rozdíly jsem neshledal. Pro starší Astru s 1.6 motorem mluví jasně cena, sice má jenom pětistupňovou převodovku a horší interiér, ale bude se snadno udržovat (dva psi na palubě) a je to roky ověřené auto. Líbila se mi na prodejně Zafira, ale má vyšší spotřebu a nepřijde mi vhodná na svižnou jízdu, je to holt rodinné auto.
Nová Astra mě trochu zklamala - skvěle vypadá, ale uvnitř moc místa není, špatně se bude čistit (podsvětlená řadící páka je hezká, ale až se tam dostane prach), přes přední sloupky je horší výhled, dekl v kufru drží vodováha (kdo neviděl nepochopí ) a hlavně je moc těžká - 1,5 tuny potřebuje alespoň 1.4 turbo (výrobce to moc dobře ví a v ceníku je to vidět). Ale koukal jsem, že se najdou šílenci, co si to auto koupí s obyčejnou 1.4 , to musí být na dálnici požitek
Kdy je vlastně Opel 24 hodin ?
Neví někdo o předváděcí Astře kombi ?
Prolezl jsem všechny prodejce v ČR a nic. Háčkové Astry už nejsou a na nové je ještě brzy.
Starší Astra se teď montuje v Německu nebo Polsku ?