Astra H web
Re: Astra H web
uz by to melo jet
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Zdravím ADMINY.
Mám jeden dotaz, dozvěděl jsem se, že prý existuje český návod k rádiu CD 70 NAVI. Nemohli by jste mi pomoci, kde bych ho mohl sehnat, dá se od někud stáhnout? Děkuji za odpověď.
Mám jeden dotaz, dozvěděl jsem se, že prý existuje český návod k rádiu CD 70 NAVI. Nemohli by jste mi pomoci, kde bych ho mohl sehnat, dá se od někud stáhnout? Děkuji za odpověď.
Nechci někoho urazit, ale proč se změnil obrázek v hlavičce na tuhle kresbu? Přijde mi to jako z omalovánek...
Také se mi předchozí obrázek líbil víc..
Musím se také připojit, protože se mi předchozí obrázek líbil více mimojiné proto, protože jakoby z oka vypadl té mé astře co třeba nějaký kompromis s objema obrázkama
Ta fotka tomuto foru dodávala štávu. Nešlo by jí vrátit zpět Souhlas s kolegy, že to co tam je teď je jako pěst na oko. Fotka je fotka
Opel Astra H SEDAN - Enjoy 1.6XER 85 kW, Silver lighthing, Tempomat atd ....
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
taky predok z Opel Ampery by tam lepsie vynikol
Opel Astra J ST 1,4T 103kw LPG ( A14NET ), 12/2013
Opel Astra H, hatchback, 1,9 CDTi, 88 kw, Z19DT, r.v. 3/2006
Opel Astra H, hatchback, 1,9 CDTi, 88 kw, Z19DT, r.v. 3/2006
Ok dame ho zpet neni problem pokud ho snad jeste nekde najdu
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
njn kluci první se vám fotka nelíbila a chtěli jste jinou nebo logo a když je logo tak chcete zpět původní fotku
je fakt že je to jak pěst na oko jak Ferda psal,ale stačilo by to sladit celé do modra jak jé ta lišta a mělo by to být ok si myslím,ale je mi to jedno
je fakt že je to jak pěst na oko jak Ferda psal,ale stačilo by to sladit celé do modra jak jé ta lišta a mělo by to být ok si myslím,ale je mi to jedno
No nevím sice komu se tafotka nelíbila, ale jak se říka: Pravou hodnotu věci poznáš až když jí ztratíš Ještě, že tady máme tááák hodné adminy a moderátory
Opel Astra H SEDAN - Enjoy 1.6XER 85 kW, Silver lighthing, Tempomat atd ....